III Cracovia Maraton
- arturro
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dostałem dziś zaproszenie wraz z zyczeniami z urzędu miasta (jak wszystcy startujący w roku poprednim, co mile połechtało moje ego. więc pewnie będe szukał wolnego w pracy, zeby i w tym roku wystartować.
dawidek, a Ty co?
dawidek, a Ty co?
pozdrawiam
- Cotton
- Wyga
A ja sobie zaplanowałem, że pierwszy maraton w życiu pobiegnę w tym jubileuszowym roku (18 lat) i będzie to właśnie maraton w Krakowie 

Stworzony by biec
W pogoni za swoim dniem... [b][url]biegajznami.pl[/url][/b]
W pogoni za swoim dniem... [b][url]biegajznami.pl[/url][/b]
-
- Wyga
nie wiem czy doczytaliscie - ale wg informacji przyslanej z Urzedu Miasta - Dyrektorem Sportowym III Cracovia maratonu bedzie ponowie Robert Korzeniowski. No to i wysoki poziom organizacyjny mam nadzieje zapewniony (o ile "uirzedasy" dadza Robertowi wdrozyc swoje pomysly)
jak zdrowie dopisze to i ja sie pojawie (moj 3 III Cracovia ... - czas leci)
pozdrowko
jak zdrowie dopisze to i ja sie pojawie (moj 3 III Cracovia ... - czas leci)
pozdrowko
Slawko
-
- Wyga
nie wiem czy doczytaliscie ale wg informacji przyslanej z Urzedu Miasta - Dyrektorem Sportowym III Cracovia Maraton bedzie ponownie Robert Korzeniowski. O ile "urzedasy" pozwola mu wdrozyc swoje pomysly - wysoki poziom organizacyjny zapewniony.
Jak zdrowko dopisze to i ja sie pojawie (I Cracovia to byl moj debiut, II tez byl no to i III wypada)
pozdrowko
Jak zdrowko dopisze to i ja sie pojawie (I Cracovia to byl moj debiut, II tez byl no to i III wypada)
pozdrowko
Slawko
- lubap
- Dyskutant
No i mnie się zbiera na odwiedziny w Grodzie Kraka. Nie biegłem jeszcze tam, a z tego co słyszałem, to warto. Liczę w tym roku na życiówkę, czyt. pobicie czasu z 25 OSMW. Może uda mi się zbliżyć do 3:10. Zobaczymy
pozdrawiam,
Łubu
"Easy job. Easy life!"
Łubu
"Easy job. Easy life!"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A ja sobie zaplanowalem pobiec pólmaraton, czy z forum jest jeszcze ktos planujący pólmaraton? A co reszta sądzi o pólmaratonie.? Wiem ze niektórzy sobie pokpiwaja ze to "nie męskie" etc.
Pozdr. Artur
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
To takie pokrzywione polskie podejście do uprawiania sportu, że od razu trzeba być superwymiataczem. Nikt, kto kiedyś przebiegł maraton, nie bedzie sobie kpin urządzał. Opinie o niemeskisci itd wygłaszają najczęściej różne maczo samce, dla których przebiegnięcie 5 km juz jest zadaniem ponad siły.
A z tego co widzę w lasku Wolskim, to spokojnie jesteś w stanie dać sobie radę na całym dystansie. Na twoim miejscu traktowałbym półmaraton tylko jako wyjście awaryjne.
(Edited by krzycho at 10:41 am on Jan. 19, 2004)
A z tego co widzę w lasku Wolskim, to spokojnie jesteś w stanie dać sobie radę na całym dystansie. Na twoim miejscu traktowałbym półmaraton tylko jako wyjście awaryjne.
(Edited by krzycho at 10:41 am on Jan. 19, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Arturo, jeszcze dużo czasu. Przy regularnym bieganiu 3 razy w tygodniu dasz rady całość zaliczyć. Półmaraton to również wielki wyczyn! Do Ciebie należy decyzja.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]