Nie ma za co
Łąkotka czy kolano skoczka?
-
amator_k
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
no idę głównie na ITBS, bo to mam stwierdzone, ale przecież fizjoterapeuci mi nie zaszkodząbosak pisze:A skąd wiesz że nie masz kolana skoczka, albo innego uszkodzenia kolana? Zaszkodzą ci te ćwiczenia. Najpierw trzeba ustalić co jest, a później to rehabilitować. A ty robisz byle co i nie wiadomo na co. No ale kto komu broni
na usg przejadę się po tych zabiegach prawdopodobnie
-
bosak
- Zaprawiony W Bojach

Ech... I co tu pisać? Najpierw musisz wiedzieć co ci dolega, albo inaczej, sprawdzić co masz zdrowe
Katekate aparatury w postaci szklanej kuli nie włączy, bo prąd drogi
Więc...
-
bosak
- Zaprawiony W Bojach

O jezusie... RTG to w kilka godzin jest i to łącznie ze skierowaniem od rodzinnego, a artroskopii nikt ci nie zrobi bez diagnozy. To nie kaprycho jakieś. Zabieg ze znieczuleniem i jakimś wskazaniem i na to to się czeka (jeśli na NFZ) miesiącami. Z tymi pytaniami schodzisz co raz niżej 
-
bosak
- Zaprawiony W Bojach

Pewnie szybciej niż artroskopia. Ale jak już pisałem to jest zabieg a nie kaprycho. To coś takiego jak wyrwanie zęba. Najpierw trzeba zobaczyć czy jest już gotowy do rwania
Czego ty szukasz? USG zrobiłeś? Jeśli na NFZ to wszystko będzie później. Kasa trochę przyśpiesza wszystko... Ale niestety szybciej zdrowia nie przywraca i tu wiem co mówię
Czego ty szukasz? USG zrobiłeś? Jeśli na NFZ to wszystko będzie później. Kasa trochę przyśpiesza wszystko... Ale niestety szybciej zdrowia nie przywraca i tu wiem co mówię
-
amator_k
- Stary Wyga

po co usg jak jest nieskuteczne? znajomy robił, to mu nie wykazało popękanej łąkotki... dopiero jak mu całkiem pękła to wycięli całkowicie na artroskopii. powiedzieli mu, że może grać w piłkę i tu moje pytanie. lekarz to idiota czy jak? jak bez łąkotki można sport uprawiać?
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
mam taką na baterie, luzikbosak pisze:Katekate aparatury w postaci szklanej kuli nie włączy, bo prąd drogi Więc...
panie amatorze....idź pan do lekarza
ma pan do wyboru : lek.rehabilitacji, lek.sportowego, ortopedę(z zamiłowania sportowca), do wyboru, do koloru, szukac tylko trzeba
a forum niech pan omija z dalekawiesz co...albo nie
ja obejrzałam 3 sezony drHousa, ja ci tą artroskopię zrobię, powaga.amator_k pisze:nie lepiej artroskopię zrobić?
nie uwierzysz...ludzie uprawiają sport nawet bez nóg, przyrzekam, sama widziałam. w tv.jak bez łąkotki można sport uprawiać?
-
bosak
- Zaprawiony W Bojach

Aaaa. To ty szukasz pękniętej łękotki?zzz pisze:znajomy robił, to mu nie wykazało popękanej łąkotki.
A ja myślałem, że problemu faktycznego, a nie wyśnionego... Albo na siłę chcesz mieć to co miał znajomy?
-
tanhauser
- Wyga

W moim przypadku w USG było g... widać. Z opisu wyszło, że wszystko jest mega super. Lekarz też podobno bardzo dobry i polecany.
Ponieważ dziwne punktowe uczucie ucisku w kolanie powraca zdecydowałem się na MRI.
I co?
Horyzontalne pęknięcie łąkotki + chrondopatia III st. Słowem - rewelacja.
Ponieważ dziwne punktowe uczucie ucisku w kolanie powraca zdecydowałem się na MRI.
I co?
Horyzontalne pęknięcie łąkotki + chrondopatia III st. Słowem - rewelacja.