Komentarz do artykułu Premiera nowego magazynu dla biegaczy „RUN TIMES”!
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Jakby to było jakiekolwiek usprawiedliwienie.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ja się tam nie oburzam, ani o rozdarta kopertę, ani o brak pendrive-a, ale mam, a raczej córka ma prenumeratę "Świerszczyka" i gazeta ZAWSZE przychodzi ładnie zapakowana. To samo tyczy się jakiś moich stomatologicznych prenumerat, dlatego trudno było mi uwerzyć, że przesyłki mogą docierać w takim stanie... (aż nie dotarły do mnie )
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Aha, pytanie do Quentino.
Dużo piszecie o maratonach, o łamaniu trójki, o danielsie i innych planach. Będzie coś może o jakiś krótszych dystansach? półmaraton, dyszka?
Dużo piszecie o maratonach, o łamaniu trójki, o danielsie i innych planach. Będzie coś może o jakiś krótszych dystansach? półmaraton, dyszka?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:27
- Życiówka w maratonie: 3:24:39
- Kontakt:
Choć od momentu debiutu RT mam 24 godzinny dyżur online, to jednak czasami robie sobie 15 minutowe przerwy "na papierosa" (cudzysłów, bo rzuciłem palenie w wieku 14 lat po 5 latach przypalania).
PP kopał nie będę, bo...mały wybór...niestety. In Posta nie zaryzykuję, bo nie chcę jak ten pies z piosenki co "Głos RUN TIMESA w pysku niósł"...
Prawda jest taka, że w 95% działa bez zarzutu. A nawet szybko i rzetelnie. Problem jest zawsze opisywany w przypadku pozostałych 5%. Taka uroda tego świata.
Skoor - pendrive...a jak mogę Ci go wysłać skoro nawet grafiki nie wybrałeś:-) 4 były do wyboru.
Zamawiamy zbiorczo zestawami według wyboru danej grafiki. Maila znasz, więc wybierz.
Zmoratony kontra krótsze dystanse. Oczywiście, ale...nie wszystko od razu, bo mamy "jedynie"...100 stron na początek.
Powiem więcej, będą treningi pod krótsze dystanse niż 5km. Cierpliwości.
Pomysłów jest na kilka lat, więc jest co robić. W każdym numerze zawsze będzie coś nowego, oprócz kontynuacji.
Skoor, jesteś Prenumeratorem więc wejdź dziś wieczorem na naszego FB...będzie zapowiedź małej rywalizacji.
Pozdrawiam.
S.
PP kopał nie będę, bo...mały wybór...niestety. In Posta nie zaryzykuję, bo nie chcę jak ten pies z piosenki co "Głos RUN TIMESA w pysku niósł"...
Prawda jest taka, że w 95% działa bez zarzutu. A nawet szybko i rzetelnie. Problem jest zawsze opisywany w przypadku pozostałych 5%. Taka uroda tego świata.
Skoor - pendrive...a jak mogę Ci go wysłać skoro nawet grafiki nie wybrałeś:-) 4 były do wyboru.
Zamawiamy zbiorczo zestawami według wyboru danej grafiki. Maila znasz, więc wybierz.
Zmoratony kontra krótsze dystanse. Oczywiście, ale...nie wszystko od razu, bo mamy "jedynie"...100 stron na początek.
Powiem więcej, będą treningi pod krótsze dystanse niż 5km. Cierpliwości.
Pomysłów jest na kilka lat, więc jest co robić. W każdym numerze zawsze będzie coś nowego, oprócz kontynuacji.
Skoor, jesteś Prenumeratorem więc wejdź dziś wieczorem na naszego FB...będzie zapowiedź małej rywalizacji.
Pozdrawiam.
S.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Ooooo, rywalizacja, to lubię, ale jest mały problem... Nie mam Facebooka ale od biedy wejdę z firmowego jak przypomnę sobie hasło i login
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zabawa (biegowa) zabawą, ale trochę rywalizacji nikomu nie zaszkodzi.
Zapraszamy do takiej rywalizacji naszych Czytelników.
Więcej info na - https://www.facebook.com/MagazynRUNTIMES
Zapraszamy do takiej rywalizacji naszych Czytelników.
Więcej info na - https://www.facebook.com/MagazynRUNTIMES
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mama Kin - a nie prościej napisać do redakcji, aby to sprawdzić, bo nie mamy takiej Prenumeratorki jak...Mama Kin.
Podaj dane to od ręki sprawdzę kiedy do Ciebie wysłaliśmy.
redakcja@runtimes.pl
Podaj dane to od ręki sprawdzę kiedy do Ciebie wysłaliśmy.
redakcja@runtimes.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
herson - "masz wiadomość"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Informacja dla Prenumeratorów, którzy wcześniej wybrali koszulki lub pendrive'y - wysyłka nastąpi wraz z marcowym numerem miesięcznika RUN TIMES.
Zainteresowanie było spore, więc tym razem mamy dla Was dwa warianty.
PENDRIVE
KOSZULKA
Szczegóły - www.runtimes.pl
Zainteresowanie było spore, więc tym razem mamy dla Was dwa warianty.
PENDRIVE
KOSZULKA
Szczegóły - www.runtimes.pl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zapraszamy do obejrzenia okładki najnowszego numeru RUN TIMESA i sprawdzenia z kim przeprowadziliśmy WYWIAD NUMERU...
Kto w dzieciństwie (emeryci i renciści, a także kombatanci) miał do czynienia z 5 - 10 - 15, powinien zapoznać się z naszą weekendową wersją tej układanki.
www.runtimes.pl
https://www.facebook.com/MagazynRUNTIMES
Kto w dzieciństwie (emeryci i renciści, a także kombatanci) miał do czynienia z 5 - 10 - 15, powinien zapoznać się z naszą weekendową wersją tej układanki.
www.runtimes.pl
https://www.facebook.com/MagazynRUNTIMES
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Prezentujemy główne tematy, a nawet cały SPIS TREŚCI marcowego numeru RUN TIMESA.
Bohaterem najnowszego numeru jest Maciej Stuhr, aktor, który od dwóch lat, niemal codziennie biega, pływa lub śmiga na rowerze. Bo lubi.
Bohaterem najnowszego numeru jest Maciej Stuhr, aktor, który od dwóch lat, niemal codziennie biega, pływa lub śmiga na rowerze. Bo lubi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.