dziękikasia41 pisze:Charm trzymam kciuki za powiększenie się rodziny![]()
no, dokładnie, a że mam 32 lata, to na dzieci zdecydowanie najwyższa pora...kasia41 pisze:Zawody poczekają i rok i dwa..........
Moderator: beata

dziękikasia41 pisze:Charm trzymam kciuki za powiększenie się rodziny![]()
no, dokładnie, a że mam 32 lata, to na dzieci zdecydowanie najwyższa pora...kasia41 pisze:Zawody poczekają i rok i dwa..........

na razie robię badania, itd, chcemy trochę odczekać po odstawieniu tabletek, itd, ale ogólnie tokatekate pisze:uuuu trzymamy kciuki za 'produkcję'to bardzo przyjemny okres w zyciu malżeństwa

Moja "trenerka" też marudzi jak startów za dużoPaulinaJ pisze:Kojer miałam lecieć i Maraton w pakiecie ale trener odradza...
jesteśmy przed poważna rozmową dotyczącą moich startów więc zobaczymy co ona przyniesie.

Więzienny strój to dobry pomysł, zwłaszcza dla nowożeńcówcharm pisze:[...] kombinuję jakieś przebrania - nie wiem, na razie przychodzą mi do głowy więźniowie, pszczółki, rzymianie [...]

oj tak, choć kształtem to on kulki nie przypominablackfish pisze:Więzienny strój to dobry pomysł, zwłaszcza dla nowożeńcówcharm pisze:[...] kombinuję jakieś przebrania - nie wiem, na razie przychodzą mi do głowy więźniowie, pszczółki, rzymianie [...]Najlepiej jak ty się przebierzesz za więźnia a męża za tą kulę u nogi. Zawsze będziesz mogła go potoczyć, jak już nie da rady biec
![]()
![]()