ZAMOŚĆ - okazjonalne bieganie po lesie

d16a6
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam - szukam towarzystwa to okazjonalnego biegania po lasach okolic Zamościa (np Kąty II).
Okazjonalnego - czyli gdy pogoda pozwoli i chęci stanie (łikendy zazwyczaj, także jeżeli będzie mróz do -15).
Tempo - między 7 a 10kmh - bez szaleństw dla rekreacji
Dystans - między 1 a 2 godziny, zależnie od chęci i powera
Teren - jaki się trafi w lesie - głównie ścieżki
Dojazd - i tak jadę to mogę kogoś ze sobą zabrać :)

Wymagania:
Płeć - jakaś (osoby bezpłciowe, nudne, mrukowate nie mile widziane)
Wiek - raczej pełnoletni
Rozmowność mile widziana.

Cel - penetracja biegowa miejsc, w które diabli mnie jeszcze nie zanieśli

Zainteresowani wpisy na forum najlepiej - żeby telefon mi co 5 minut w pracy nie dzwonił :) (już widzę te tłumy oczami wyobraźni)

Tomek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
erishkigal
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witaj Tomaszu!

Zupełnie niespodziewanie natrafiłem na Twój wpis i śpieszę poinformować, że na facebooku jest założona przeze mnie grupa "Rozbiegany Zamość", gdzie od czasu do czasu umawiamy się na wspólne bieganie - czasem w mieście, czasem gdzieś dalej. Dzięki takim ustawkom biegowo zwiedziliśmy już lasy w okolicach Lipska, Krasnobrodu, Józefowa czy Biłgoraja. Także zapraszam, a jeśli FB nie wchodzi w grę, to spróbujemy jakoś inaczej się kontaktować.

Pozdrawiam,

Dominik Flis.
d16a6
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Fajnie 220 osób przeczytało a nikt nie chce. Chyba tempo z wolne wpisałem;)
Eriskigal wiem o inicjatywie rozbiegany Zamość ale nie mam konta facebook i tymsamym kontaktu z tą inicjatywą. no ale zobaczymy może coś wymyślę. Dzięki za zaproszenie.
d16a6
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No cóż niestety potęga internetu nie wystarczyła by znaleźć towarzystwo do nawiedzania leśnej zwierzyny (prawie 1000 osób przeczytało post). Nie pomógł też facebook i rozbiegany Zamość. Chyba media społecznościowe wcale zbytnio ludzi nie łączą, albo wszyscy są fanami biegania w spalinach i dymie wydobywającym sie z kominów - odrobina benzoApirenu to jest to czego brak w lesie.

Podbijam wątek do góry - może ktoś bęzie jeszcze miał ochotę pobiegać po lesie. Potem nie będzie sensu - w lesie obudzi sie robactwo - komary, gzy i kleszcze i nie będzie sensu tam sie pchać aż do jesieni.

Edit: Już ponad 2000 osób przeczytało - post. Nieźle - nie wiedziałem że tylu w Zamościu biegaczy :)
EDIT: Już ponad 2200 and counting...
Edit: już 3300 osób przeczytało, domyślam sie że z okolic zamościa ( bo inaczej po co by to czytać), no i... w sumie nic :)
ODPOWIEDZ