ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- kojer
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:03
- Życiówka w maratonie: brak
A nie włączyło ci się sprawdzanie pisowni? U mnie błędnie napisane słowa i takie których chrome nie zna, albo w innych językach, podkreślają się na czerwonofranklina pisze:zwał jak zwałale wystają
![]()
coś zaś mam z kompem:niektóre slowa w tekscie mi sie podkreslają na niebiesko![]()
![]()
![]()
fuck!
- charm
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
sory, że dopiero dzisiaj, ale wczoraj prawie nie spędzałam czasu przy kompie - wybyłam do palmiarni się relaksowaćfranklina pisze:charm
mam brata ALE jest w holandiiza tydzien wpada na dwa dni to mi zajrzy,jednakmoze byc za pozno,c'nie?
Kolega mi kazał zainstalowac jakas Enigme...co myslisz?
enigmy nie kojarzę w ogóle, więc się nie wypowiem... ale z tego co widzę w opisie, to raczej szyfrujące a nie antywirusowe...
na początek - masz jakikolwiek antywirus?
jak nie, to polecam np to: http://www.dobreprogramy.pl/Avast-Free- ... 13266.html
mały, szybki, nie obciąża za bardzo, a przy normalnym użytkowaniu (bez odwiedzania stron xxx, pirackich, itd) daje radę, do tego http://www.dobreprogramy.pl/AdAware-Fre ... 12969.html - pomaga jeśli chodzi o trojany - też, nie jest to jakiś kombajn, itd, ale do zwykłych codziennych zastosowań sobie radzi.
dodatkowo mogę zaproponować http://www.dobreprogramy.pl/HijackThis, ... 12030.html - zrób pełny skan i wrzuć loga (można skopiować, w razie problemów pisz), albo wyślij na pw, koniecznie w znacznikach
Kod: Zaznacz cały
[code]- katekate
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
helo
wracam do żywych
w końcu mam stałe łącze :uuusmiech:
wracam do żywych
- franklina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
- charm
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Dasz radę!franklina pisze:charm
miałam avasta ale widocznie za słaby ze przyjał jakies dziadostwo,wczoraj sciagnełama SpyHuntera,znalazł 300 infekcji po skanie a avast...5![]()
Otwiera mi sie pełno jakis stronek,reklam,zamula,otwiera 5min![]()
Musiałby ktos przy nim posiedziec,sama nie podołam![]()
Zrób skan hijackthis i wrzuć mi loga może być na pw
- charm
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
W tej kwestii zignoruj i ściągnij pomimo tego - to program który potrafi majtrować w rejestrze, stąd jest przez niektóre antywirusy rozpoznawany jako próba ataku....franklina pisze:charm
zaczełam sciagac tego hijacka ale avast puszcza info ze znalazł infekcjeteraz walcze z AdAware
niiieee,no nie dam rady...czekam na brata
- ASK
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Nic a nic nie rozumiem, o czym piszecie, jestem analfabeta cyfrowym
Katekate, pochwal sie, cos kupila
Kojer, jak forma po ostatnim? Dzis wpaniala pogoda na bieganie u nas. Mi sie tak spac chcialo po pracy, bylam glodna, zla, ale musialam pobiec z psem i odebrac poczte na starym mieszkaniu. Wyszlo moze wolno, bo z przerwami na swiatla, otwieranie skrzynki, obwachiwanie innych psow, ale wrocilam z usmiechem na twarzy. Teraz szybko wciagnelam kolacje i trzeba sie porozciagac dobrze przed snem. Juz mam dosc bolu nog, w sobote podbiegi, niedziela 15 km, poniedzialek tenis, wczoraj drugi zakres, dzisiaj juz nogi od rana mnie bola.
Katekate, pochwal sie, cos kupila
Kojer, jak forma po ostatnim? Dzis wpaniala pogoda na bieganie u nas. Mi sie tak spac chcialo po pracy, bylam glodna, zla, ale musialam pobiec z psem i odebrac poczte na starym mieszkaniu. Wyszlo moze wolno, bo z przerwami na swiatla, otwieranie skrzynki, obwachiwanie innych psow, ale wrocilam z usmiechem na twarzy. Teraz szybko wciagnelam kolacje i trzeba sie porozciagac dobrze przed snem. Juz mam dosc bolu nog, w sobote podbiegi, niedziela 15 km, poniedzialek tenis, wczoraj drugi zakres, dzisiaj juz nogi od rana mnie bola.
- charm
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
A ja zrobiłam batoniki owsiane bez pieczenia 
- charm
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
franklina pisze:kolezanka naprowadziła mnie na reset firefoxazdaje sie ze jest ok
Każdy sposób dobry jeśli działa
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
ASK to tylko zwykła 15
nie ma się czym chwalić
wstałam rano w poniedziałek i wymyśliłam że sobie kupię
Fran, dobrze, że cię te wirusy nie zeżarły
charm weź tu nie szczuj ciastkami, ja dziś po miesiącu się zważyłam po niejedzeniu czekolady
i tak ma zostać, tym bardziej, że mnie nie ciągnie do słodyczy, hurrraaa!!!!
Fran, dobrze, że cię te wirusy nie zeżarły
charm weź tu nie szczuj ciastkami, ja dziś po miesiącu się zważyłam po niejedzeniu czekolady