ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja nic nowego nie wniosę, jeśli napiszę, że nie używam takich urządzeń i biegam :hejhej: , natomiast rozumiem potrzebę ich posiadania.
Problem tylko w tym, że ja trochę "nie mam głowy" do takich rzeczy, i chyba obsługa byłaby dla mnie na tyle skomplikowana, że traciłabym tylko czas i nerwy. Inna sprawa, że nie chcę też mojego biegania za bardzo "utechniczniać" ...
charm pisze:opcję monitoringu snu (nie pytajcie po co... po prostu bym chciała, jako że sen jest czymś, czym się interesuję, robiłam doświadczenia ze snem polifazowym, itd.),
Charm, a wiesz coś może nt paraliżu sennego/porażenia przysennego? Mi się czasem zdarza, dziwny stan ...

Swoją drogą, monitorowanie snu może by mi się też przydało, bo z moim tętnem spoczynkowym rzędu 35 ud. już zdarzało mi się, że budziłam się z uczuciem zatrzymania się serca :lalala: ...

Katekate, przeprowadzaj się szybko i sprawnie, a sentymenty zostaw za sobą :taktak: !
PKO
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Charm Gremlina można kupić znacznie taniej - np przy zmianie abonamentu niektóre sieci oferują. Sam własnie oczekuję na przesyłkę z nowym zegarkiem i to w cenie znacznie bardziej przystępnej niż normalna sklepowa. Fakt - mam abonament, ale i tak bym go miał, bo korzystam z telefonu :)
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:Charm Gremlina można kupić znacznie taniej - np przy zmianie abonamentu niektóre sieci oferują. Sam własnie oczekuję na przesyłkę z nowym zegarkiem i to w cenie znacznie bardziej przystępnej niż normalna sklepowa. Fakt - mam abonament, ale i tak bym go miał, bo korzystam z telefonu :)
rozglądam się za wersją"taniej", ale abonamentu nie posiadam - na prywatny użytek karta w zupełności wystarczy, darmowe połączenia do najbliższych i tż i internet ;)
a podpisywanie umowy z abonamentem tylko z powodu gremlina trochę mijałoby się z celem ;-)
cały czas się waham mad tym polarem m400... chyba przejadę się do sklepu biegacza żeby go pooglądać na żywo... :lalala:
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

Charm ważny jest też interfejs www. Im więcej widać i da się zrobić po stronie komputera tym lepiej i wygodniej. Endomondo jest dość ubogie i np. własnych interwałów nie widać szczegółowo. Tak, że warto sprawdzić czy to co daje producent jest wystarczające. Z drugiej strony możliwość obejrzenia szczegółów w zegarku tuż po treningu tez jest fajna.
Pewnie widziałaś ale jak nie to warto zajrzeć http://www.dcrainmaker.com/2014/09/acti ... eview.html
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Łahahahahahaha :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Obrazek

To tak odnośnie waszych wcześniejszych dyskusji na temat oponek, fałdów i tym podobnych :hejhej:
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kojer pisze:Charm ważny jest też interfejs www. Im więcej widać i da się zrobić po stronie komputera tym lepiej i wygodniej. Endomondo jest dość ubogie i np. własnych interwałów nie widać szczegółowo. Tak, że warto sprawdzić czy to co daje producent jest wystarczające. Z drugiej strony możliwość obejrzenia szczegółów w zegarku tuż po treningu tez jest fajna.
Pewnie widziałaś ale jak nie to warto zajrzeć http://www.dcrainmaker.com/2014/09/acti ... eview.html
Czytałam :)
Może jutro posiada do sklepu biegacza i będę na żywo się zastanawiać..... :lalala:

Głodna jestem, a muszę się zebrać biegać.... Od świąt jakoś tak wyszło, że biegami po południu, i coraz bardziej się przekonuje, że zdecydowanie wolę rano....
Jak ziem, to będzie jeszcze gorzej, chyba więc najlepiej ruszyć 4litery i iść (biec) robić swoje, jedzenie po powrocie :lalala:
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja ostatnio na weekendzie zjadłem syty obiad w knajpie, a pół godziny później polazłem biegać i o dziwo... 0 zgagi, 0 kolki... Jedynie uczucie ciężkości przez pierwszy kilometr :tonieja:
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Skoor pisze:Ja ostatnio na weekendzie zjadłem syty obiad w knajpie, a pół godziny później polazłem biegać i o dziwo... 0 zgagi, 0 kolki... Jedynie uczucie ciężkości przez pierwszy kilometr :tonieja:
wow, po półh nawet bym nie próbowała, po godzinie jest mi niedobrze jak biegnę, takie 2-3h to powiedzmy realne optimum, dlatego wolę biegać wcześnie rano...
Ale skoro się nie da, to nie ma wyjścia, trzeba biegać po południu...

Spać mi się chce.... :lalala:

Nie ma wyjścia, idę... Wrócę za ok 8km :hej:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

mnie kolezanka ciągnie na 7k :tonieja: ale mnie wszystkie mięsnie bolą :niewiem:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Kasia to nic na siłę, odpocznij i trening zrób jutro :spoko:
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jutro czasowo wcale nie będzie lepiej :bum:
komentarze
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

erotyczna powierzchnia uzytkowa :hej: bardzo mi to odpowiada :ble:

ja żem była na 5kaemach,wiatr daje w pysk i pada,nawet gacie miałam mokre ale fajowo było :ble:
Obrazek
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jesuuuu znowu wieje :bum: weź tu człowieku rób ciągły trening :trup:
dziś drugi etap przeprowadzki :sss: i dzis tam spię.... dzieciaczki na szczęście pojadą z ojcem na wieś, więc nie będą mnie rozpraszać :oczko:

beata, nie mam sentymentów, tylko jest mi przykro, ale nie będe się o tym rozwlekać na publicznym forum :oczko:
życzę udanego piątku!
komentarze
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

beata pisze:
charm pisze:opcję monitoringu snu (nie pytajcie po co... po prostu bym chciała, jako że sen jest czymś, czym się interesuję, robiłam doświadczenia ze snem polifazowym, itd.),
Charm, a wiesz coś może nt paraliżu sennego/porażenia przysennego? Mi się czasem zdarza, dziwny stan ...

Swoją drogą, monitorowanie snu może by mi się też przydało, bo z moim tętnem spoczynkowym rzędu 35 ud. już zdarzało mi się, że budziłam się z uczuciem zatrzymania się serca :lalala: ...
niestety paraliż senny jest dla mnie zupełnie obcym tematem (może na szczęście....)

cały czas zastanawiam się nad tym polarem... cholera, wszystko ok, tylko ta cena :(
wydać tyle kasy dla widzimisie...? :echech:
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeśli to widzimisię ma się przydać to wydać! :oczko:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ