Garmin 920xt
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A chciałby kto kupić 910xt? Stan świetny. Cały sklepowy zestaw + 2 ładowarka. Teoretycznie powinno być jeszcze 1,5 roku gwarancji.
No to sprzedaję.
http://allegro.pl/garmin-910xt-hr-super ... 83369.html
A orientuje się ktoś jak wygląda gwarancja w przypadku Garmina? Czy realizowana jest na podstawie nr seryjnego zegarka?
No to sprzedaję.
A orientuje się ktoś jak wygląda gwarancja w przypadku Garmina? Czy realizowana jest na podstawie nr seryjnego zegarka?
-
- Rozgrzewający Się
Wiecie może kiedy będzie dostępna wersja czarno - niebieska? Ewentualnie czy macie namiar na sklep w którym mogę go dostać. W tych co się pytałem sprzedawcy rozkładają ręce. Podobno producent nie ma tych urządzeń (taką wersję usłyszałem w jednym ze sklepów)
Zastanawiam się czy nie zamówić w zagranicznym sklepie..
-
- Rozgrzewający Się
Ja mam czarno niebieska i uzywam od 2 tyg stan idealny. Mysle zeby wymienic sie z kim na bialo czerwony bo mi sie bardziej podoba. Zrobilem troche blad ze kupilem czarny:( Wy jakie macie kolory?
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Biało-czerwony i baaardzo go lubię :Dszynas222 pisze:Ja mam czarno niebieska i uzywam od 2 tyg stan idealny. Mysle zeby wymienic sie z kim na bialo czerwony bo mi sie bardziej podoba. Zrobilem troche blad ze kupilem czarny:( Wy jakie macie kolory?

Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690

-
- Rozgrzewający Się
Przecież nawet na allegro są oferty z zegarkami czarno-niebieskimi.Wahrid pisze:Wiecie może kiedy będzie dostępna wersja czarno - niebieska? Ewentualnie czy macie namiar na sklep w którym mogę go dostać. W tych co się pytałem sprzedawcy rozkładają ręce. Podobno producent nie ma tych urządzeń (taką wersję usłyszałem w jednym ze sklepów)
- szymcu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:51
Gwarancja jest realizowana na podstawie numeru seryjnego. Za każdym razem kiedy zegarek wraca, gwarancja liczy się od nowapiotrek90 pisze:A chciałby kto kupić 910xt? Stan świetny. Cały sklepowy zestaw + 2 ładowarka. Teoretycznie powinno być jeszcze 1,5 roku gwarancji.
No to sprzedaję.

-
- Zaprawiony W Bojach
Dowiedziałem się już. Dzwoniłem dziś go garmina. Ponieważ zegarek był kupiony za granicą to jest 1 rok gwarancji, od momentu pierwszego zalogowania się gps. Ja włączyłem go w listopadzie. Czyli gwarancja jest 1 rok tj. do listopada 2015 roku. Zegarek był chyba z 6 razy na biegach ze mną.szymcu pisze:Gwarancja jest realizowana na podstawie numeru seryjnego. Za każdym razem kiedy zegarek wraca, gwarancja liczy się od nowapiotrek90 pisze:A chciałby kto kupić 910xt? Stan świetny. Cały sklepowy zestaw + 2 ładowarka. Teoretycznie powinno być jeszcze 1,5 roku gwarancji.
No to sprzedaję.
Co do reszty to Pan z garmin powiedział, że na potwierdzenie wystawi mi jakiś dokument. Zawsze też oczywiście można zadzwonić i sprawdzić po numerze seryjnym.
-
- Stary Wyga
witamjedz_budyn pisze:jest aktualizacja GPS Chipset Type M5.
zapytam , krótko mam Fenixa2 , podobno ten Chipset co w 920xt jak to sprawdzić jaką mam wesję , Fenixie mam soft mam 4.10
proszę napisać jak ewentualnie się wgrywa nowy soft do chipset
----------------------------
FENIX 3 , EDGE1000
FENIX 3 , EDGE1000
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
bar72 pisze:witamjedz_budyn pisze:jest aktualizacja GPS Chipset Type M5.
zapytam , krótko mam Fenixa2 , podobno ten Chipset co w 920xt jak to sprawdzić jaką mam wesję , Fenixie mam soft mam 4.10
Spróbuj ściągnąć garminowy http://www8.garmin.com/products/webupda ... nstall.jsp.
I zainstaluj tym. Jak się nie da znaczy że masz najnowszy.
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
bar72 pisze:witamjedz_budyn pisze:jest aktualizacja GPS Chipset Type M5.
Podobno nie. 920xt ma inny chipset GPS. Łatki wgrywa się automacznie przez garmin express. Jeśli masz firmware 4.10 to na 99% masz wersje 3.10 dla GPS.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
-
- Stary Wyga
garmin express padaczka jakich mało
zawsze ściągam gotowy soft podmieniam nazwę i pakuję do urządzenia przez usb i po aktualizacji , do GC jabolem
tak robię z 510 i F2
zawsze ściągam gotowy soft podmieniam nazwę i pakuję do urządzenia przez usb i po aktualizacji , do GC jabolem
tak robię z 510 i F2
----------------------------
FENIX 3 , EDGE1000
FENIX 3 , EDGE1000
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
A nie 3.30?MikeSpy pisze:bar72 pisze:witamjedz_budyn pisze:jest aktualizacja GPS Chipset Type M5.
Podobno nie. 920xt ma inny chipset GPS. Łatki wgrywa się automacznie przez garmin express. Jeśli masz firmware 4.10 to na 99% masz wersje 3.10 dla GPS.