bede próbował pobiec to najrówniej jak się da, i obym nie spalił początkusosik pisze:Ja bym leciał równo, ewentualnie pierwszy km ciutkę wolniej na rozruszanie się.

Moderator: infernal
bede próbował pobiec to najrówniej jak się da, i obym nie spalił początkusosik pisze:Ja bym leciał równo, ewentualnie pierwszy km ciutkę wolniej na rozruszanie się.
no w sumie to jest chyba tyle co biegałem najszybciej przedtem więc nie jest źle!sosik pisze:Szybkość jest - setka w 15 sekund, nieźle!
czuje że bedzie bardzo ciężko!sosik pisze: nie podpal się na początku i ten test dasz radę.
jak przebiegłem 2tyg temu ciągły 12km po 4:10/km to końcówka była już bardzo ciężka! Stad moje przypuszczenia że bedzie bardzo ciężko to domknąć!le0n71 pisze:A ja czuję, że gładko wejdzie
tak, tyle że po asfalciesosik pisze:Te longi to w puszczy biegasz?
raz że jest na pewno większa osłona, dwa że biegamy o zupełnie innych porach dnia <a w zasadzie Ty biegasz w nocysosik pisze:Ech to dlatego jak piździło w Krakowie to Ty pisałeś brak wiatru. Pewnie w lesie tak się tego nie odczuwa?
dokładnie tak, zawsze mam z tym problem! Problem jest taki że to połączenie lenia ze zbyt bliskim mieszkaniemacer pisze:Fajnie wyszedł ten trening .... ale czy nie za krótka rozgrzewka i schłodzenie?
le0n71 pisze:A ja czuję, że gładko wejdzie
nikt nie powiedział że gładko poszłole0n71 pisze:le0n71 pisze:A ja czuję, że gładko wejdzie![]()
![]()
dzieki! Jeśli bedą dobre warunki na Sylwestrowym to było by super! Jednak priorytetem nie bedzie 39:30 a oficjalne złamanie 40min!sosik pisze:Brawo! Wiedziałem, że jeżeli się nie podpalisz to dasz radę.
Bardzo równo to pobiegłeś i tu był klucz do sukcesu.
Jak na Sylwestrowym będą dobre warunki to spokojnie te 39:30 nabiegasz.