jaki zegarek polecacie dla poczatkujacych

Szwedzia
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W Waszych artykulach czytalam ze czesto bierzemy pod uwage nasze tetno , jaki zegarek niekoniecznie profesjonalny , bo zaczynam przygode z bieganiem powinnam sobie kupic

czy wystarczy zwykly z allegro z pulsometrem czy zainwestowac w cos doskonalszego??
PKO
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

Szwedziu, co chcesz mierzyć? :lalala:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
running321
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Myślę, że zegarki dla biegaczy można podzielić na te z GPS (+700zł), czyli te droższe, oraz te które zmierzą czas i tętno :)

Jeśli chcesz, to mam na sprzedaż zegarek Polar rs 300 (w dziale sprzedam możesz go znaleźć), czyli ten który zmierzy Ci czas, puls i zrobisz z nim interwały :)
raq
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

running321 pisze:Myślę, że zegarki dla biegaczy można podzielić na te z GPS (+700zł), czyli te droższe, oraz te które zmierzą czas i tętno :)

Jeśli chcesz, to mam na sprzedaż zegarek Polar rs 300 (w dziale sprzedam możesz go znaleźć), czyli ten który zmierzy Ci czas, puls i zrobisz z nim interwały :)

Na siłę próbujesz sprzedać swój zegarek i podajesz dziewczynie nieprawdziwe informacje. Takie zachowanie nie powinno być tolerowane.

Szwedzia, nowy zegarek GPS (bez pulsometru) kupisz już za 400zł, a z pulsometrem przy odrobinie szczęścia za 500. Używane jeszcze taniej. Zegarki z samym pulsometrem za 100zł. Są to więc ceny niższe niż podane przed chwilą.

A co do Twojego pytania, jak zaczynasz przygodę z bieganiem, to wystarczą Ci buty ;) I zwykły zegarek ze stoperem i/lub np aplikacja na telefon, która da Ci wszystkie podstawowe funkcje pomiaru trasy, odległości, czasu bez wydawania dodatkowych pieniędzy.
running321
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Up, napisałem to co wywnioskowałem szukając ostatnio dla siebie zegarka z GPS. Ceny są jak najbardziej ok, bo przecież żeby kupić jakiegoś garmina z HR trzeba dać te 700zł, sorki, że nie dopisałem, że to ceny za nowy sprzęt. A używane, jak to używane, jeden ma lepszy stan, inny gorszy. Ceny też są różne, bo jeden chce sprzedać, a inny sprzedać i jeszcze zarobić. Zauważyłem, że użytkownik chce kupić zegarek, więc wspomniałem o sprzedaży swojego, a wcześniej wytłumaczyłem, z jakimi kosztami się trzeba liczyć kupując zegarek z GPS i bez niego, więc jakby użytkownik decydował się na ten tańszy zakup, to może zerknął by i na moją aukcje :)

PS. Jak już ma być na prawdę tanio, to zegarki/pulsometry (chyba firmy crivit) bardzo sobie ludzie chwalą, możliwe, że kiedyś jeszcze do Lidla trafią :)
Szwedzia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dziekuje:)
gmazur
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 43:27
Życiówka w maratonie: 4:10:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

szukaj Garmina 110 z HR. Dlatego szukaj, bo cena poczciwa, ale Garmin wycofał go z produkcji i zastąpił dużo droższym w niczym nie lepszym Garminem 15. Garmina 110 znajdziesz jeszcze w niektórych sklepach.
YOT
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 50.00

Nieprzeczytany post

A moje zdanie jest takie, że - jeśli nie masz pewności co chcesz - najpierw pobiegaj z telefonem z Endo.
Pobiegaj z pół roku, w tym czasie kilka razy zmienisz zdanie.
Albo odechce ci sie biegac...
:-)
Zegarki to nie taka tania zabawka.
Chyba najlepiej kupić GPS + pulsometr, bo później możesz żałować.
pozdrówko
YOT

10km - 50min
1/2M - 1h57min
30km - 2h58min
M - w 2015...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ