Moderator: beata
To dycha na asfalcie? Jak tak to obstawiam złamanie 48:00katekate pisze:no własnie pracuję, najgorsze jest to, że ostatnio cięzko haruję fizycznieno, ale, dam radę, co nie?
kojer pisze:To dycha na asfalcie? Jak tak to obstawiam złamanie 48:00katekate pisze:no własnie pracuję, najgorsze jest to, że ostatnio cięzko haruję fizycznieno, ale, dam radę, co nie?
sernik już prawie znikłkasia41 pisze: Katka ja też mam stresa,mimo że ja rekreacyjnie biegnę,będę zwiedzać Kraków w bieguŁaduj Kasiu węgle,bo to jest najprzyjemniejsza część połówki
![]()
![]()
A to dwójkę na pewno złamie (a pewnie i 1:55)kasia41 pisze:Kojer Kasia debiutuje w połówce
No to godzina albo mniejkatekate pisze:ja w Koszalinieproszę o 2giej w nocy wstać i trzymać za mnie kciuki
![]()
A tak serio to w nocy się fajnie biega, aczkolwiek wrocławski półmaraton był jednak trochę wcześniej bo o 21:00 startował (no ale było szybko bo nawet przechodząc kilkakrotnie do marszu na ostatnich 5km wynik mi wyszedł niezłykatekate pisze:ps. kojer cieszę się, że takim jesteś optymistąja to widzę inaczej