To takie moje przemyslenia, pewnie nieprawdziwe, ale co tam...

Moderator: infernal
majak pisze: Nie czuję się przegrany tylko właśnie chodzi, o te założenia, że nie były zbyt niskie?
Dzięki Łuki-biorę to głęboko do siebie, a przynajmniej się postaram :uuusmiech:wypass pisze:przecież to bieganie jest dla Ciebie a nie Ty dla biegania
No to już wiem dlaczego taki mi się dobrze biegło :uuusmiech: Dziękuję :uuusmiech:frelka pisze: Byłam blisko, ale nie udało mi się wyrwać z wykładów, żeby pokibicować Ci osobiście Natomiast myślami - jak zawsze byłam na starcie
Jeśli tylko będziesz miał czas na bieganie i będziesz systematyczny to dorównasz szybciej niż myśliszwypass pisze:Super czas...może Ci kiedyś dorównam
Dzięki, w Rzeszowie polecisz nawet szybciejSkoor pisze:Łukasz gratuluje fajnego wyniku, za miesiac postaram sie do niego zblizyc
Szczerze mówiąc w myślach miałem taki cichy plan byś poprowadziła mnie troszkę szybciej, ale jednak polecę sobie czysto rekreacyjnie z Siostrą(tą co widziałaś przed maratonem i tą od pomidorówkineevle pisze:O, to widzę, że BN jednak biegniemy razem.
Dzięki, właśnie pewien starszy kolega mówił, że ''po maratonie zawsze polecisz szybciej''hotmas pisze:No no no... Ładnie Dobrze wykorzystałeś kompensację po maratonie. Gratulacje