majak-komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53min 56s
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeszcze raz gratuluję :taktak:
Teraz zdradź jak się wytrenowałeś żeby te 4 godziny połamać choćby siłą woli od 30km :taktak:

Opaski kompresyjne na pewno pomogą, bo utrzymują mięśnie żeby nie latały tak bardzo...
Ja muszę je sobie kupić też, ponoć pobudzają krążenie i zapobiegają żylakom...tymże sposobem...więc jak sobie już zrobię zabiegi to będzie w sam raz :taktak:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

No pieknie :-) teraz mi Lukasz powiedz jakie dlugie wybiegania bys robil przed "pierwszym razem" wiedzac jak wyglada maraton. Ja mysle o takim biegu w nastepnym roku, ale gdzie i kiedy dokladnie tego nikt nie wie ;-)
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zupełnie jak ja :D
majak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wypass pisze:Jeszcze raz gratuluję
Dzięki Łuki :oczko:
wypass pisze:Teraz zdradź jak się wytrenowałeś żeby te 4 godziny połamać choćby siłą woli od 30km
Biegowo wszystko jest na blogu a mentalnie to tylko dzięki Wam Wszystkim, w domu też miałem ogromne poparcie :uuusmiech:
Skoor pisze:No pieknie teraz mi Lukasz powiedz jakie dlugie wybiegania bys robil przed "pierwszym razem" wiedzac jak wyglada maraton.
Ja oczywiście się nie znam ale myślę, że do 25km. Generalnie to przyzwyczajaj organizm do długiego biegu, pracuj na mięśniami od pasa w dół. Oczywiście odpowiednia dieta! Testuj co możesz jeść przed biegiem i w trakcie biegu, bo choćbyś przed startem zjadł wszystkie makarony świata to i tak Ci nie starczy :taktak: . Oczywiście postaw sobie cel i konsekwentnie z uporem do niego dąż a przede wszystkim ciesz się bieganiem :uuusmiech:
Skoor pisze: Ja mysle o takim biegu w nastepnym roku, ale gdzie i kiedy dokladnie tego nikt nie wie
wypass pisze:Zupełnie jak ja :D
Myślenie ma przyszłość :oczko:
frelka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej Łukaszku! Jeszcze ja, jeszcze ja! :uuusmiech: Serdecznie gratuluję Ci debiutu na miarę wielkiego biegacza :usmiech:
majak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

frelka pisze:Hej Łukaszku! Jeszcze ja, jeszcze ja!
Dziękuję, dziękuję, wiem przecież, że nawet jak Cię tu nie ma to i tak zawsze trzymasz za mnie kciuki :uuusmiech:
A jak tam Twój Maraton?
frelka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

majak pisze:...wiem przecież, że nawet jak Cię tu nie ma to i tak zawsze trzymasz za mnie kciuki :uuusmiech:
A jak tam Twój Maraton?
Oczywiście, że trzymałam kciuki caluśką niedzielę :taktak: a w poniedziałek, w pracy obgadaliśmy Cię z Robertem pełni podziwu i uznania :usmiech:
Mój maraton... bardzo dobrze. Wszystko się zmieniło: stan cywilny, nazwisko, nastawienie, myśli... na szczęście dziś (chyba) wróciłam do biegania i modlę się, żeby chociaż to pozostało stałe i niezmienne... bo choć mówi się, że małżeństwo, to zmiany na lepsze, to co za dużo - to niezdrowo :uuusmiech: Pozdrawiam serdecznie.
majak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

frelka pisze:Oczywiście, że trzymałam kciuki caluśką niedzielę a w poniedziałek, w pracy obgadaliśmy Cię z Robertem
No to już teraz wiadomo dlaczego w szkołach W-F leży :hej: Robert-będziesz się tłumaczył :oczko:
frelka pisze:Mój maraton... bardzo dobrze. Wszystko się zmieniło: stan cywilny, nazwisko, nastawienie, myśli... na szczęście dziś (chyba) wróciłam do biegania i modlę się, żeby chociaż to pozostało stałe i niezmienne...
Bardzo dobre wieści :uuusmiech: Przyzwyczajaj się do nowego nazwiska a co do biegania to rozumiem, że widzimy się na biegu niepodległości w Warszawie?
frelka pisze: mówi się, że małżeństwo, to zmiany na lepsze, to co za dużo - to niezdrowo
Nie dramatyzuj tylko pisz kiedy chrzciny :oczko:

Pozdrawiam. Życzę zdrówka i szczęścia z całego serducha :usmiech:
frelka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

majak pisze:Nie dramatyzuj tylko pisz kiedy chrzciny :oczko:
Ja - indywidualistka...chrzciny? Ja jestem w ciężkim szoku, że mam męża. Niechaj złapię oddech, przywyknę do obrączki :oczko: i dopiero pomyślę o dzidziusiu :hej: A w tak zwanym międzyczasie troszkę pobiegam
majak pisze:...rozumiem, że widzimy się na biegu niepodległości w Warszawie?
Oczywista oczywistość :uuusmiech: ...tylko standardowo - o ile zdrówko pozwoli :oczko: Już nie mogę się doczekać.
Awatar użytkownika
roberturbanski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:11

Nieprzeczytany post

majak pisze:
frelka pisze:Oczywiście, że trzymałam kciuki caluśką niedzielę a w poniedziałek, w pracy obgadaliśmy Cię z Robertem
No to już teraz wiadomo dlaczego w szkołach W-F leży :hej: Robert-będziesz się tłumaczył :oczko:
No to mam po robocie - dyrektorka mnie zwolni jak nic.... :uuusmiech:
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

frelka pisze: Ja - indywidualistka...chrzciny? Ja jestem w ciężkim szoku, że mam męża. Niechaj złapię oddech, przywyknę do obrączki :oczko: i dopiero pomyślę o dzidziusiu :hej: A w tak zwanym międzyczasie troszkę pobiegam
Też tak myślałem i córeczka sama wyskoczyła...tzn nie do końca...ale zaskoczyła nas dosyć mocno :bum: :spoczko:
Także pilnuj się bo nie znasz dnia i godziny jak to w mądrej jakiejś księdze pisano :ble:
frelka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

roberturbanski pisze:No to mam po robocie - dyrektorka mnie zwolni jak nic.... :uuusmiech:
Istnieje ryzyko, że razem polecimy z tej roboty :hahaha:
wypass pisze:Też tak myślałem i córeczka sama wyskoczyła...tzn nie do końca...ale zaskoczyła nas dosyć mocno :bum: :spoczko:
Moje dziecko weźmie przykład z Twojego :oczko: i też wyskoczy samo, bo komu chciałoby się tyle czekać...? :hahaha:
majak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to sprawę chrzcin i przyszłych etatów w pewnej szkole mam obgadaną :oczko: :uuusmiech:
Co do biegu niepodległości to jeśli moja Siostra się zapisze to będę biegł z Nią bardzo spokojnie a jeśli Ona się nie zdecyduje to i tak nie zamierzam szaleć.
Też już się nie mogę doczekać :uuusmiech:
Aha, Magda ma też być :uuusmiech: tylko obawiam się, że nikt z Nas nie dotrzyma Jej kroku :oczko:
Awatar użytkownika
neevle
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:11

Nieprzeczytany post

Będę, a jakże. Na pewno będę zasuwać ile sił w nogach. :hej:

Weźcie nie straszcie tymi dziećmi wyskakującymi znienacka, bo sama się obawiać zaczynam. :bum:
5km - 20:23, 10km - 42:11, 21.1km - 1:35:58
[url=https://biegambyjesc.wordpress.com/]Mój blog - Biegam by jeść[/url]
[url=https://www.facebook.com/biegambyjesc/]Facebook - Biegam by jeść[/url]
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też lubię takie imprezy... :taktak:
ODPOWIEDZ