oj dobry, dobryAniad1312 pisze:Dobry treningowy dzień
mozę i biegają, ale słowa "równie świetnie" to zdecydowanie na wyrostAniad1312 pisze:Ciekawe czy te pływaczki równie świetnie biegają
Moderator: infernal
oj dobry, dobryAniad1312 pisze:Dobry treningowy dzień
mozę i biegają, ale słowa "równie świetnie" to zdecydowanie na wyrostAniad1312 pisze:Ciekawe czy te pływaczki równie świetnie biegają
w zamyśle było zrobić to co zrobiłem, pomysł był taki co by sprawdzić odczucie tempa które bym chciał kiedyś ogarnąć na zawodach pod dyszke, przerwy były krótkie bo miałem robić te kilometrówki na niby zmeczeniu, taka była główna idea tego trenu odczucia były brdzo pozytywne, ale daleko mi do ciągłego biegu po 3:55/km!Krzychu M pisze:Ciekawy interwał,sam to wymyśliłeś?
Tempo takie nijakie,ani szybkie ani wolne i przerwy również nietypowe.
na pewno się dotleniłem a odczucia opisałem wyżejKrzychu M pisze:To jak się domyślam ten trening był dla Ciebie raczej pobudzający niż męczący,tak?
stresu czy napinki nie ma i nie bedzie, adrenalina? hmm raczej też nie, chociaż na końcówce zawsze jest niby większa moc z tą taktyką to u mnie jest kulawo wiec lece na samopoczucie jak poczuje że zacząłem za szybko to odpuszcze a jak za szybko to przyspiesze i zawsze coś z tego wyjdzieKrzychu M pisze:Taki start bez napinki jest najlepszy.Wiadomo,adrenalina przedstartowa jest,ale stres już niekoniecznie.
Jeśli nie zaczniesz za szybko jak na Sylwestrowym to powinno się udać.
Ja bym na Twoim miejscu zaczął po 4:02-4:04,w połowie doszedł do 4:00 a finisz masz zawsze tak piorunujący,że te
kilkanaście sekund straty z pierwszej połowy nadrobisz z palcem w........
poszło dobrze, nie mogłem z siebie dać wszystkiego, choć na ostatnim km już prawie dałemle0n71 pisze:40:50. Ładnie, ale myślałem że będzie lepiej
dzieki, może uda się nastepnym razem?wysek pisze:Powodzenia, powinno być 39 z przodu
treny szybkościowe już dawno za mną na dyszke sie nie spinam, w tym roku liczyły się tylko dwa starty 1/4IM w Poznaniu i ten za tydzień 1/2IM w Malborku! A ta dzisiejsza dyszka to raczej tak na podbicie formy Ale tak jak piszesz, kiedyś musi się to wszystko przełożyć na te 39:XXGife pisze:Wciąż treningi szybkościowe nie mają przełożenia na dyszkę? Musi się w końcu to zmienić
Tak, startował! Krzyśka minąłem na ok 5km, jak stał na poboczu! Zapytałem co jest a On mi odparł ze zmiętą miną żebym biegł dalej!le0n71 pisze:A Krzychu startował?