Bieg wokół doliny rzeki wisły
- arturro
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
w prasie lokalnej podano informację na temat "77". w przedostatnim numerze "głosu ziemi cieszyńskiej" jest napisane, że bieg odbędzie się w niedzielę, tj. 30 czerwca. start od 6 do 8 spod bramy wejściowej na basen w Ustroniu.
od siebie mogę dodać, że trasa wiedzie przez czantorię, soszów, stożek, kubalonkę (punkt żywnościowy), przysłup, barania górę, malinowską skałe, przełęcz salmopolską (drugi punkt żywnościowy), trzy kopce wislańskie, orłową, równice. wcześniej, najlepiej w domu, dla nie obeznanych w temacie lepiej zapoznać się na mapie z kolorami szlaków. nie ma limitu czasowego-organiozatorzy czekają na ostatniego. nie ma nagró, nie ma medali (rok temu nie było) są tylko dyplomy i bardzo dobrze. trasa "do zaje....nia". kto się wybiera?
pozdrawiam
od siebie mogę dodać, że trasa wiedzie przez czantorię, soszów, stożek, kubalonkę (punkt żywnościowy), przysłup, barania górę, malinowską skałe, przełęcz salmopolską (drugi punkt żywnościowy), trzy kopce wislańskie, orłową, równice. wcześniej, najlepiej w domu, dla nie obeznanych w temacie lepiej zapoznać się na mapie z kolorami szlaków. nie ma limitu czasowego-organiozatorzy czekają na ostatniego. nie ma nagró, nie ma medali (rok temu nie było) są tylko dyplomy i bardzo dobrze. trasa "do zaje....nia". kto się wybiera?
pozdrawiam
pozdrawiam
- tomke
- Wyga
Mam takie małe pytanko:
co będzie jak będę miał siły dobiec tylko do Baraniej.
...tzn czy powinno się wziąśc pieniązki na ewentualny, nieoczekiwany, przypadkowy powrót pojazedm?
co będzie jak będę miał siły dobiec tylko do Baraniej.
...tzn czy powinno się wziąśc pieniązki na ewentualny, nieoczekiwany, przypadkowy powrót pojazedm?
- arturro
- Stary Wyga
co do pierwszego pytanie, to jesli padniesz na Baraniej Górze, to musisz jeszcze dopełznąć do salmopolu (wierzechem, wpław, czy też innym, Tobie tylko znanym systemem) i tam będą organizatorzy. w zeszłym roku tak zrbił mójkumpel i organizatorzy go zwieźli.
drugie pytanie: w zeszłym roku rzeczy do de[pozytu oddałem na starcie. depozyt był w bagazniku samochodu organizatorów. po biegu wyjąłem swoje rzeczy z tego bagaznika i tyle.
pozdrawiam
drugie pytanie: w zeszłym roku rzeczy do de[pozytu oddałem na starcie. depozyt był w bagazniku samochodu organizatorów. po biegu wyjąłem swoje rzeczy z tego bagaznika i tyle.
pozdrawiam
pozdrawiam
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze raz ja mam pytania:
- czy trasa jest w jakiś sposób oznaczona
- czy dostaje się mapki
- w jakim czasie ukończyłeś
- ilu startowało
- co to oznacza, że start jest od 6 do 8, nie startuje się razem
To chyba tyle przychodzi mi narazie do głowy. Dzięki!
- czy trasa jest w jakiś sposób oznaczona
- czy dostaje się mapki
- w jakim czasie ukończyłeś
- ilu startowało
- co to oznacza, że start jest od 6 do 8, nie startuje się razem
To chyba tyle przychodzi mi narazie do głowy. Dzięki!
- arturro
- Stary Wyga
-trasa wiedzie szlakami górskimi - musisz sprawdzic na mapie beskidów śląsko-żywieckich. jeśli nie masz takiej mapy, to napisz - ja Ci sprawdzę.
-w zeszłym roku mapek nie było i nie sądzę, zeby inaczej było w tym roku.
-mnie o czas nie pytaj, bo jak już tu kiedyś zaznaczałem jestem strasznym cieniasem. byłem przedostatni (za mna był tylko gość z kontuzją kolana
). przeczołgałem to w 9'46.
-nie ma pojęcia ilu startowało, ale część odpadła.
-stratuje się grupkami co pół godziny między 6 a 8 rano.
jak coś jeszcze wpadnie Ci do głowy, to pisz. mapę zawsze możesz wziąć ze sobą (żeby np na skrzycznym nie wylądować)
-w zeszłym roku mapek nie było i nie sądzę, zeby inaczej było w tym roku.
-mnie o czas nie pytaj, bo jak już tu kiedyś zaznaczałem jestem strasznym cieniasem. byłem przedostatni (za mna był tylko gość z kontuzją kolana

-nie ma pojęcia ilu startowało, ale część odpadła.
-stratuje się grupkami co pół godziny między 6 a 8 rano.
jak coś jeszcze wpadnie Ci do głowy, to pisz. mapę zawsze możesz wziąć ze sobą (żeby np na skrzycznym nie wylądować)
pozdrawiam
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Arturro, mam znowu pytania:
- czy radzisz wystartować z plecaczkiem, zabierając jedzenie, picie i jakieś ciuchy
- jakie rzeczy znajdowały sie na punkcie żywieniowym
- czy radzisz wystartować z plecaczkiem, zabierając jedzenie, picie i jakieś ciuchy
- jakie rzeczy znajdowały sie na punkcie żywieniowym