I kup najtaniej jak się da...
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Moderator: infernal
Tak zrobięwypass pisze:Zorientuj się w necie co i jak...wybierz ze 3 modele...przy okazji przymierz...
I kup najtaniej jak się da...
Spokojnie, na Ciebie też przyjdzie czaswypass pisze:...tylko ja taki "nienawrócony" ?
Neutralny, to w zasadzie od roku, a bosy jeszcze niewypass pisze:Skoor, Ty też ten no...naturalny bosy (prawie) biegacz...hm...tylko ja taki "nienawrócony" ?
No ja nie wiem, co to się dzieje, jak tak poczytałam tutaj o tym, to sama ostatnio spróbowałam.wypass pisze:Skoor, Ty też ten no...naturalny bosy (prawie) biegacz...hm...tylko ja taki "nienawrócony" ?
neevle pisze:No ja nie wiem, co to się dzieje, jak tak poczytałam tutaj o tym, to sama ostatnio spróbowałam.wypass pisze:Skoor, Ty też ten no...naturalny bosy (prawie) biegacz...hm...tylko ja taki "nienawrócony" ?kilkaset metrów po ciepłym asfalcie, było całkiem miło, dopóki nie trafiłam na większy kamyk i skończyła się zabawa.
Co dziwne, bose bieganie było dla mnie wręcz łatwiejsze niż bieganie w trampkach czy innych niebiegowych butach o cienkiej, płaskiej podeszwie. Być może wynikało to z tego, że nie trzymały się stopy tak dobrze, jak dobrane buty do biegania, no a jak się lata boso, to problem w ogóle nie występuje.
Kombinujcie, kombinujciewypass pisze:No chyba mnie namówicie