Komentarz do artykułu Nadbiega Fenix 2 od Garmina - będzie hit?
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Wszystkie do tej pory były wypuszczane z tym prefiksem (też taki mam), nowy wypust ma prefiks 3N20
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Jeśli zmienili hardware to sami uznali że z tego gówna co włożyli nic więcej nie da się wyciągnąć i sam firmware sprawy nie załatwi. Myślę zatem, że wszyscy my tzw. upierdliwi klienci będziemy się domagać naprawy błędów poprzez wymianę. I dobrze byłoby zrobić to w miarę razem o ile oczywiście potwierdzą się te plotki.jedz_budyn pisze:no to ja mam 2QA... a jeśli faktycznie HW jest zmienione to będę także się starał o wymianę.Piechu pisze:A można wiedzieć jaki masz prefiks numeru seryjnego?
Pierwszy wypust rozpoczyna się od 2QA
Tymczasem dziś po 2 tygodniach od odsyłki dostałem nowy pasek wraz z czujnikiem HRM.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
i skończyło się babci sranie na forum garmina
TrailTech zamknął dwa wątki, w których poruszany był temat nowego FW i możliwej zmianie HW w nowym wypuście. Zamykając oba wątki zamieścił ów komunikat:

All,
3.50 was a factory-only release done to improve the manufacturing process. We didn't change the hardware. From time to time, some software changes get made that don't have any affect on the end user. For example, they might be to improve a test process in the production line or to report some extra information useful to someone in the test line prior to the units being boxed up and shipped.
TrailTech
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
co tam 3,5 najważniejsze, że wibracja jest i działa
hihi

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- lebki
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:02
- Życiówka w maratonie: 3:50:51
Po dzisiejszym treningu muszę pochwalić "Gienka". Pięknie wyrysował trasę, mimo niektórych odcinków całkowicie przesłoniętych drzewami. Widać chłopak ma lepsze dni. Co udało mi się zauważyć, że po złapaniu FIXa, jak pojawia się ten ekran "Wciśnij Start" przez pierwsze kilka sekund strasznie wariowało tempo chwilowe (tak jakbym już biegał, a jeszcze stałem w miejscu). Przypuszczam, że jakbym wcisnął start i pobiegł, to by były znowu zygzaki na początku, ale poczekałem jeszcze jakieś 20 sekund, aż przestał szaleć i dopiero wtedy ruszyłem. Cały trening wyrysowany elegancko.
Moje treningi http://www.endomondo.com/embed/user/workouts?id=2228429
http://connect.garmin.com/modern/profil ... Lebkichler
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
oczywiście.cichy70 pisze: najważniejsze, że wibracja jest i działa
każdy wie że wibracja to podstawowa sportowa funcja. pozwala ona obudzić się na poranny trening bez alarmowania żony i dzieci
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Wyga
Piechu pisze:A można wiedzieć jaki masz prefiks numeru seryjnego?
U mnie s/n zaczyna się od 3N2. Jutro z ciekawości zerknę, jak zaczyna się SN u kumpla.
edit
Właśnie pojawił się soft 3.60.
Rano trening to sprawdze. Connect mobile na androida też miało aktualizację.Changes made from version 3.30 to 3.60:
Added support for Android Smart Notifications
Added support for Power Alerts
Improved battery life when enabled ANT sensors are no longer present
- fascik
- Stary Wyga
Czyli tyłka nie urywa... ja jutro sprawdzę na długim wybieganiu.Krzysq pisze:Właśnie pojawił się soft 3.60.
Rano trening to sprawdze. Connect mobile na androida też miało aktualizację.Changes made from version 3.30 to 3.60:
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
ch.., dupa i kamieni kupa
ale może chociaż z drenażem baterii sobie poradzili bo na 3.30 każda aktywność zżera dwa razy więcej prądu niż np. na 3.10
ale może chociaż z drenażem baterii sobie poradzili bo na 3.30 każda aktywność zżera dwa razy więcej prądu niż np. na 3.10
-
- Wyga
A u mnie na Garmin Connect w aktualizacjach nie pokazuje nowego firmware.Krzysq pisze:Piechu pisze:A można wiedzieć jaki masz prefiks numeru seryjnego?
U mnie s/n zaczyna się od 3N2. Jutro z ciekawości zerknę, jak zaczyna się SN u kumpla.
edit
Właśnie pojawił się soft 3.60.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Dziś na run Adventure na sofcie 3.6 pięknie malował trasę. Nawet dystans sie zgadzał 

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
popłakałem się ze szczęsciajedz_budyn pisze:Dziś na run Adventure na sofcie 3.6 pięknie malował trasę. Nawet dystans sie zgadzał

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- lebki
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:02
- Życiówka w maratonie: 3:50:51
Dzisiaj kolejny już bieg na 3.60 i jest idealnie. Oby już tak zostało.
Moje treningi http://www.endomondo.com/embed/user/workouts?id=2228429