Robert - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witaj znowu :uuusmiech: Cieszę się, że znów połknąłeś biegowego bakcyla :uuusmiech:
Według mnie to nie pilnuj tempa na długim wybieganiu, one mają służyć temu by organizm wiedział co to znaczy długie bieganie. Ale to tylko moje zdanie
Jeśli będziesz utrzymywał takie tempa i systematyczność to jestem przekonany, że na dwóch mostach będziesz wymiatał :uuusmiech:
Według mnie to nie pilnuj tempa na długim wybieganiu, one mają służyć temu by organizm wiedział co to znaczy długie bieganie. Ale to tylko moje zdanie
Jeśli będziesz utrzymywał takie tempa i systematyczność to jestem przekonany, że na dwóch mostach będziesz wymiatał :uuusmiech:
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Kurczowo tego tempa nie pilnuję, ale staram się, żeby poniżej 6:00/km nie spadło. Przyznam, że na dzień dzisiejszy nie stanowi to dla mnie problemu, chociaż Daniels podaje tempo wybiegań dla mojego VDOT ok. 6:35/km. Ale może VDOT mi się zwiększyło ?
-
- Zaprawiony W Bojach
VDOT-co to jest?
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Niestety, nie to, co chciałbym żeby mi się zwiększyło :uuusmiech:
http://www.bieganie.pl/?cat=15&id=139&show=1
http://www.bieganie.pl/?cat=15&id=139&show=1
-
- Zaprawiony W Bojach
No czeeeść
Dobrze, że zacząłeś pisać, bo w wakacje byłabym strasznie nie na bieżąco z informacjami
Dobrze, że zacząłeś pisać, bo w wakacje byłabym strasznie nie na bieżąco z informacjami
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Wiesz jak to jest: jak się naczytam tych mądrych, niesamowicie motywujących tekstów to nogi same przebierają :uuusmiech:Aniad1312 pisze:Ile razy NIE wstanę na ranne bieganie i później czytam Twój wpis - zazdraszczam
I tempa jakie ładne
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Czeeść . A może i Ty byś coś skrobnęła, bo skądinąd wiem, że też nie próżnujesz :uuusmiech: ?frelka pisze:No czeeeść
-
- Zaprawiony W Bojach
Przymierzałam się do tego procederu, jednak chyba jeszcze nie czas i miejsce dla takich leszczy jak ja
A poza tym, ja też się boję... że wkrótce moją względną regularność szlag trafi i czym się będę chwalić? Przecież nie tempem
A poza tym, ja też się boję... że wkrótce moją względną regularność szlag trafi i czym się będę chwalić? Przecież nie tempem
-
- Zaprawiony W Bojach
Ale miło by było poczytać co u Ciebie słychać na biegowych ścieżkachfrelka pisze:Przymierzałam się do tego procederu, jednak chyba jeszcze nie czas i miejsce dla takich leszczy jak ja
Robert, Twoje tempa i mentalne podejście do treningów są naprawdę imponujące
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Uczę się od lepszych od siebie (czyli m.in. od Ciebie :uuusmiech: )
-
- Zaprawiony W Bojach
Kolejny dowód na to, że ograniczenia rzeczywiście są w głowach... Pamiętasz jakeśmy się oboje spinali, że nie ma czasu, że brakuje regularności, że boli? A teraz wszystko samo się dzieje I to nawet dobrze się dzieje
Łukasz, dzięki Powoli dojrzewam do tego, żeby coś napisać. Póki co napawam się Waszymi biegami
Łukasz, dzięki Powoli dojrzewam do tego, żeby coś napisać. Póki co napawam się Waszymi biegami
-
- Zaprawiony W Bojach
Czekamfrelka pisze:Łukasz, dzięki Powoli dojrzewam do tego, żeby coś napisać.
No i elegancko, taką postawę to rozumiemroberturbanski pisze:Od wczoraj dorabiam w Płocku, w budowlance. Wczoraj tynkowanie do 17-ej, dzisiaj szpachlowanie do 16-ej. Ale trening zrobiłem, bo miałem chęć pobiegać. Od rana mnie nosiło
Mam tak samo jak nieraz biegam gościnnie w Warszawie, miłe uczucie :uuusmiech:roberturbanski pisze: trochę pobiegałem koło Orlenu, tam - o dziwo - sporo uliczek, zazielenionych i pełnych biegających ludzi. Z każdym przyjazne przywitanie, czułem że przynależę do jakieś elitarnej społeczności
roberturbanski pisze: I znowu fajnie, lekko i przyjemnie...
Nie mam pytań, to ja teraz zaczynam się uczyć od Ciebie :uuusmiech:roberturbanski pisze:14,17 km: 1:21:42; śr. 5:46/km
-
- Zaprawiony W Bojach
5:13? Nie godnam na Ciebie nawet spojrzeć
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Oj godnaś, godnaś ; w sporej części jesteś sprawczynią .... tego wszystkiego....