mihumor pisze:Do startu w końcówce lipca wcale nie tak dużo czasu jak jeszcze trzeba jakieś zejście z treningu zrobić.
no tego sie najbardziej obawiam

! dlatego najważniejszy start w całym sezonie to 1/2IM w Malborku we wrześniu! Ten start na koniec lipca w Poznaniu to ma być jedyny i bardzo mocny sprawdzian i ma mi dać obraz czy jestem te 5h złamać w Malborku!
mihumor pisze:Z punktu widzenia dobrych startów w TRI to powinna Cię interesować życiówka w HM, życiówkę na 10km to powinieneś z tego nabiegać a resztę bym pominął jako niespecjalnie istotną. Dla mnie to się zaprzecza, podniesienie tempa i ekonomiki jest jak najbardziej ok ale jako środek a nie cel sam w sobie
może to śmiesznie zabrzmieć ale licze na to że po starcie w Malborku bedzie taka moc jak w zeszłym roku po Gdyni i tą połówkę Krakowską pobiegnie mi sie bardzo dobrze!
Co do tych biegów dłuższych, to otwarcie musze przyznać że szkoda mi czasu <teraz> na robienie 1:30h biegu! Wole coś popływać i zrobić coś krótszego w biegu <np 10km> albo popracować w tym czasie mocno na rowerze! Te dłuższe biegi i zakładki bede robił od sierpnia, moze zrobie do końca lipca takich ze dwie ale to bedzie tyle.
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015