Quote: from biegacz pl on 11:51 pm on Jan. 26, 2005
Z góry dziękuję za wszystkie rady i uwagi
No cóż, jak się prosisz to napiszę.
1.Ceny
Nie poruszam tej sprawy tylko jako jakiś sknera. Ani tym bardziej jako facet, który chciałby wyłudzić dla siebie jakieś upusty.

Ale wasze ceny odstają od polskich realiów.

Taniej Asicsy można kupić u Bednarka a Asicsy i Mizuno w Sport-studio i to po uwzględnieniu Waszego 5% lojalnościowego rabatu.
Nike'i też można kupić w normalnych sklepach taniej. Żeby nie być gołosłownym- Nike Pegasus kupiłem w Decathlonie za 330zł, to była normalna cena!. W przecenie chodziły u nich po 250zł.
Do realiów cenowych dostosowana jest tylko cena Nike Storm Pegasus.
Biegacze mają jeszcze możliwość korzystania z zakupów na zawodach. Przy większych imprezach można kupić Asiscy, NB czy Nike'i.
Jeśli nie chcecie szybko i efektownie zniknąć z rynku, musicie uwzględnić realia rynkowe.

2.Informacje o butach.
Brak, przynajmniej dla mnie, podstawowej. Czyli, czy dany model jest dla supinatorów czy pronatorów czy osób stawiających stopę w trakcie biegu normalnie.
A zdanie:"W celu uzyskania dodatkowych informacji na temat tego modelu, skontaktuj się z doradcą sportowym naszego sklepu ", mnie nie jest potrzebne. Wszystkie informacje włącznie z dodatkowymi powinny być na stronie www.
3.To już tak z mojego osobistego punktu widzenia.Sprawa dla kogo promocje, upusty cenowe.Niby ktoś deklaruje, że chce jakieś obniżki robić rzekomo dla biegaczy a w rzeczywistości, przynajmniej ja, tak to widzę,nieważne dla kogo, byleby tylko, jak najwięcej mieć osób, w jakiejś tam swojej bazie.
Tak mi się marzy aby kiedyś, jakiś sklep dawał upusty cenowe dla każdego kto:
-jest zawodnikiem klubowym
-jest amatorem, który staruje w jakiś zawodach, biegach. Jest w necie kilka stron gdzie można by czyjeś przechwałki zawsze zweryfikować, jak chociażby strona Jarosława Kosonia
Nie na zasadzie wstępowania," lojalek":oczko: , członkostwa ale, jak jesteś, to się tobie należy.