Cześć jestem z Łodzi.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Szukam chętnej osoby najlepiej kobiety do biegania z okolic Dąbrowskiego. Chce zacząć swoją przygodę z bieganiem a wiadomo zawsze raźniej w towarzystwie. Jeśli ktoś jest chętny piszcie. Niestety w rolę wchodzi dopiero jakaś godzina 23.
- JustusPhotography
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 1:10
A ja pokonałam dziś swój pierwszy duathlon i poszukuję chętnego partnera do uprawiania tych dwóch dyscyplin duathlonu(jazda na rowerze,bieg). Mieszkam w śródmieściu ,okolice Pl.Dąbrowskiego/Uniwersyteckiej. Moja ulubiona trasa i kierunek miasta to wschód-widzew zatem bieganie preferuję w tamtym rejonie(jest dużo biegaczy i rowerzystów,jest zielono,spokojnie).
Wiadomość proszę wysłać na pw
Średnie tempo biegu: 6:30min/km -dystans 5-6km(na razie nie mogę biegać więcej choć ostatnio zrobiłam 14km).
Średnie tempo jazdy na rowerze: 16/17km/h - dystans 25km.
Wiadomość proszę wysłać na pw
Średnie tempo biegu: 6:30min/km -dystans 5-6km(na razie nie mogę biegać więcej choć ostatnio zrobiłam 14km).
Średnie tempo jazdy na rowerze: 16/17km/h - dystans 25km.
-
- Rozgrzewający Się
Jeżeli ktoś szuka towarzysza na wspólne biegi polecam portal http://na-kawe.net/umow-sie-na-wspolne-bieganie/. Ludzie z całej Polski umawiają się czy to na treningi czy zwykły wypad na krótki bieg.
-
- Rozgrzewający Się
Cześć . Chciał bym podjąć wyzwanie też jestem początkujący w bieganiu, może rower. Daj znaćmalinowa pisze:Czy jest ktoś chętny do biegania na Zdrowiu? Zaznaczam, że jestem początkująca
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 37:46
- Życiówka w maratonie: 3:11:44
Czołem biegacze województwa łódzkiego.
Zapraszam do wzięcia udziału w badaniu ankeitowym: Biegacze województwa łódzkiego okiem lekarza"
https://docs.google.com/forms/d/1OrQ_iB ... rm?c=0&w=1
Sam jestem biegaczem i lekarzem i chciałem wraz z kolegą ze studiów przyjrzeć się biegaczom z naszego regionu okiem medyka. Z góry dziękuję za poświęcony czas.
Wydaje mi się, że najbardziej niedoreprezontowane grupą w naszym badaniu mogą być biegacze nie startujący w zawodach. Dlatego piszę o kwestionariuszu w tym temacie, i w drugim, o ścieżkach biegowych w Łodzi.
Zapraszam do wzięcia udziału w badaniu ankeitowym: Biegacze województwa łódzkiego okiem lekarza"
https://docs.google.com/forms/d/1OrQ_iB ... rm?c=0&w=1
Sam jestem biegaczem i lekarzem i chciałem wraz z kolegą ze studiów przyjrzeć się biegaczom z naszego regionu okiem medyka. Z góry dziękuję za poświęcony czas.
Wydaje mi się, że najbardziej niedoreprezontowane grupą w naszym badaniu mogą być biegacze nie startujący w zawodach. Dlatego piszę o kwestionariuszu w tym temacie, i w drugim, o ścieżkach biegowych w Łodzi.
5 km 18:38 10km 37:46 15km 1:02:53
21.097 1:29:13 42.195 3:11:44
Wings For Life- 31km:490m
21.097 1:29:13 42.195 3:11:44
Wings For Life- 31km:490m