Mi też się do połowy wysuwała. Wywaliłem wkładki i w końcu dało się biegać.majk-a pisze:poważnie dajecie radę biegać w Faasach?
aha i wielki problem mam z wypadającą wkładką - spotkaliście się z tym? Mi się potrafi do połowy wysunąć.....
Puma Faas 300 v2 - niebiesko zielone
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 33:14
Na jakich szkoleniach?majk-a pisze:To na szkoleniach w takim razie nam wciskali kit bo wg ich opinii to typowa startowka, na dystansach do polmaratonu, ew.but minimalistyczny do treningow.
Tak jak mowie dam im jeszcze jedna szanse na plaskich trasach.
I sie zastanowie nad v.2 lub v.3, w przyszlym miesiacu robie szturm na sklepy biegowe:)
Ja biegłem w Faas 300v3 połówkę w Pradze i za kilka dni zdecydowałem, że pobiegnę w nich maraton.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:04
- Życiówka w maratonie: 3:21:26
Jak już pobiegniesz to daj koniecznie znać jak się sprawdziły na tym dystansie.benektorun pisze: Na jakich szkoleniach?
Ja biegłem w Faas 300v3 połówkę w Pradze i za kilka dni zdecydowałem, że pobiegnę w nich maraton.
5 km: 18:15
10 km: 38:09
21 km: 01:24:54
42 km: 03:06:28
10 km: 38:09
21 km: 01:24:54
42 km: 03:06:28
-
- Rozgrzewający Się
swego czasu, jak pierwsze faasy 300 wchodzily pracowalam w sklepie sportowym. Mielismy szkolenia nt butow i ogolem sprzetu sportowego. No ale to bylo ze 3 lata temu gdzies.benektorun pisze:Na jakich szkoleniach?majk-a pisze:To na szkoleniach w takim razie nam wciskali kit bo wg ich opinii to typowa startowka, na dystansach do polmaratonu, ew.but minimalistyczny do treningow.
Tak jak mowie dam im jeszcze jedna szanse na plaskich trasach.
I sie zastanowie nad v.2 lub v.3, w przyszlym miesiacu robie szturm na sklepy biegowe:)
W kazdym razie kusicie tymi v.2 i v.3, nie wiedzialam, ze maja az tak dobre opinie, a i cena w tej chwili przystepna bardzo (pierwsze 300tki kosztowaly 369 czy 389zl)
-
- Rozgrzewający Się
calkiem bez wkladki biegasz?nie wyyobrazam sobie tego:)cza7rna pisze:Mi też się do połowy wysuwała. Wywaliłem wkładki i w końcu dało się biegać.majk-a pisze:poważnie dajecie radę biegać w Faasach?
aha i wielki problem mam z wypadającą wkładką - spotkaliście się z tym? Mi się potrafi do połowy wysunąć.....
Myslalam, zeby wymienic i jakims superglue skleic albo co....:P
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:37
- Życiówka w maratonie: 3:13:59
Mam model starczy, się znaczy 300 v2, ale biegałem z nich długie biegania do 30 km i nie miałem jakiś specjalnych dolegliwości. Ogólnie, od kiedy mam faasy biegam częściej i więcej niż wcześniej, ale nie odczuwam żadnych nieprzyjemności około nożnych.wierciu pisze:Jak już pobiegniesz to daj koniecznie znać jak się sprawdziły na tym dystansie.benektorun pisze: Na jakich szkoleniach?

koń może wypić cały deszcz jeśli jest spragniony.