miałam nadzieję, że jak zacznę biegać, to biust choć trochę zmaleje, a na razie kicha... obwód pod zmalał, a biust ani drgnie.....

może za kolejne parę miesięcy.....
Moderator: beata
biegam od 2 miesięcy, w pasie 6cm mniej, w biodrach ok 4 mniej, a w biuście.... cały 1cm, i to z pleców.... obwody staników pod biustem zrobiły się luźne, a miska jak była tak jest za mała...... :/kasia41 pisze:Charm a ja jak biegam to pierwsze co u mnie chudnie to biust i dziwnie zabrzmi twarz,od razu buzia robi się szczuplutka,a w moim wieku to nie do końca fajne![]()
A za to brzuch i biodra ani drgną.
poza czekoladą czasem dobrze zjeść coś innegokasia41 pisze:Charm ja też byłabym na diecie,ale tylko tej czekoladowej
a ja w wolnych chwilach pracuję nad własną książką kucharskąMa_tika pisze:ja pasjami czytam blogi kulinarne, jak już coś oglądam w tv, to kuchnię+, czytam ksiązki kulinarne i się tym wszystkim inspiruję i też tak chcę!
ja zdecydowanie mam co gubić... 3 miesiące temu ok 67 kg przy 168 wzrostu....kasia41 pisze:Ja może po 2 cm zgubiłam,ja nie ważę jakoś źle,bo ważę 59kg przy wzroście 169,ale uważam że brzuszek mógłby być bardziej płaski,biodra mniejsze itd.
tyle bialka jednego dnia? nie wiem wprawdzie jakie to ilosci (ile gram), ale mieso 3 razy dziennie to wydaje mi sie duzo. jakie to ma uzasadnienie?ASK pisze:A jadlam w bialkowy dzien indyka, jagniecine i dorsza i 4 rozne salatki do tych mies.
u mnie samo bieganie też nie powodowało spadku wagi. w ogóle trudno mi zrzucić wagę, bo wlasciwie to nie mam czego zrzucać, tyle że chciałabym być lżejsza i w konsekwencji - szybsza. efekt w postaci 3 kg w dół przyniosło jednak konsekwentne odstawienie słodyczy. da się, kilka pierwszych dni jest trudnych, a potem organizm po prostu już nie potrzebuje słodkiegokatekate pisze:ja odkąd biegam nie zanotowałam ani jednego cm mniej![]()
więcej jem tylko, to taka moja luźna obserwacja
![]()