Ogólnie to podejrzewam, że tabsy z żelazem działają i dlatego biega mi się łatwiej. Kontrolę mam w kwietniu, zobaczymy, co tam wyjdzie.
Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tren był niezły, więc może to jakaś superkompensacja
Ogólnie to podejrzewam, że tabsy z żelazem działają i dlatego biega mi się łatwiej. Kontrolę mam w kwietniu, zobaczymy, co tam wyjdzie.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Gife
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Czekałem na sesję go runów w Twoim wykonaniu. Jesteś jedyną znaną mi kobitą, która zrobiła w nich tysiąc km
Siatka pod znaczkiem S na śródstopiu nietknięta? od wewnątrz tylko tam przetarte? nieźle, każdemu biegaczowi te buty pokażą, gdzie mu technika kuleje
Siatka pod znaczkiem S na śródstopiu nietknięta? od wewnątrz tylko tam przetarte? nieźle, każdemu biegaczowi te buty pokażą, gdzie mu technika kuleje
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Ja uwielbiam te buty, już latam od czasu do czasu w drugiej czarnej parze i kombinuję, jak kupić sobie następne 
Siateczka jest cała, oprócz tych wewnętrznych przetarć nic się nie dzieje. Z tym, że ja w nich biegam głównie po chodnikach i w parku, i to też wtedy, jak nie ma większego błota. Parę razy miałam je na jakichś szlakach w Szklarskiej czy w Sobótce, ale ponieważ czuć przez nie każdy kamyk, to jednak były to jednorazowe ekscesy.
No i pianka jest nieco ubita, to czuję, na maraton raczej włożę te drugie, ale te jeszcze mi długo posłużą, w sumie zapewne dopóki się nie rozpadną.
Siateczka jest cała, oprócz tych wewnętrznych przetarć nic się nie dzieje. Z tym, że ja w nich biegam głównie po chodnikach i w parku, i to też wtedy, jak nie ma większego błota. Parę razy miałam je na jakichś szlakach w Szklarskiej czy w Sobótce, ale ponieważ czuć przez nie każdy kamyk, to jednak były to jednorazowe ekscesy.
No i pianka jest nieco ubita, to czuję, na maraton raczej włożę te drugie, ale te jeszcze mi długo posłużą, w sumie zapewne dopóki się nie rozpadną.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
troloblog
Nurtuje mnie pytanie, czy mycie okien ma bardziej charakter treningu ogólnorozwojowego, czy jednak jest to raczej trening siłowy w formie treningu obwodowego?
Nurtuje mnie pytanie, czy mycie okien ma bardziej charakter treningu ogólnorozwojowego, czy jednak jest to raczej trening siłowy w formie treningu obwodowego?
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

To trening silnej woli 
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

troloblog
Dzisiaj wziąłem udział w imprezie biegowej co się zowie Półmaraton Warszawski. Pogoda wyborna, jakieś 15-18 st. w cieniu, słonecznie.
Dla mnie od razu zaczęło się źle, gdy okazało się, że zapomniałem wziąć z samochodu mojej szczęśliwej czapeczki.
Generalnie powiem tak... spuśćmy na wynik zasłonę milczenia... to była katastrofa. Zresztą o czym tu gadać, za tydzień dyszka w Raszynie
Co ciekawe nadal łapią mnie skurcze... podejrzewam, że to wynik niedotlenienia mięśni w trakcie biegu. To jest możliwe. W związku z powyższym poszukuję dawcy nowych płuc... oferty proszę przesyłać pocztą.

Poszukuję również wybielacza do plam krwi w okolicach... sutek
A tak serio, to trochę to było przerażające jak końcówce Półmaratonu Warszawskiego towarzyszyło wycie syren karetek
Czegoś takiego nie widziałem na żadnym biegu. Może to przez tą pogodę.
Powiem szczerze może i mnie siły opuściły gdzieś w połowie... ale na szczęście nie miałem inklinacji stania się pacjentem takiej wyjącej eRki. Zawsze to jakiś pozytyw...
Dzisiaj wziąłem udział w imprezie biegowej co się zowie Półmaraton Warszawski. Pogoda wyborna, jakieś 15-18 st. w cieniu, słonecznie.
Dla mnie od razu zaczęło się źle, gdy okazało się, że zapomniałem wziąć z samochodu mojej szczęśliwej czapeczki.
Generalnie powiem tak... spuśćmy na wynik zasłonę milczenia... to była katastrofa. Zresztą o czym tu gadać, za tydzień dyszka w Raszynie
Co ciekawe nadal łapią mnie skurcze... podejrzewam, że to wynik niedotlenienia mięśni w trakcie biegu. To jest możliwe. W związku z powyższym poszukuję dawcy nowych płuc... oferty proszę przesyłać pocztą.
Poszukuję również wybielacza do plam krwi w okolicach... sutek
A tak serio, to trochę to było przerażające jak końcówce Półmaratonu Warszawskiego towarzyszyło wycie syren karetek
Powiem szczerze może i mnie siły opuściły gdzieś w połowie... ale na szczęście nie miałem inklinacji stania się pacjentem takiej wyjącej eRki. Zawsze to jakiś pozytyw...
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Ludzie nieprzyzwyczajeni do takich temperatur, to mdleją, taki klimat. Miejmy nadzieję, że wszyscy szybko wrócą do siebie.
I sprawdziłam sobie Twój wynik - Zoltar, nie jest dobrze
Na mój słaby wynik na Ślężańskim mam wiele dobrych wymówek, ale Ty? Ktoś tu się opierdzielał na treningach i jadł za dużo czekolad z okienkiem
I nie byłam to ja (przynajmniej jeśli chodzi o czekolady z okienkiem
).
I sprawdziłam sobie Twój wynik - Zoltar, nie jest dobrze
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
Kachita - w wirtualnych zawodach PM, które sam ustaliłem masz srebro! 
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

Kachita cieszę się, że sprawiłem ci radość, a teraz proszę opanuj się bo sobie glanki ubrudzisz krwią... od kopania leżącego. A co do wymówek, no to wiesz jak to się mówi, bo... "ja biegłem treningowo"kachita pisze:I sprawdziłam sobie Twój wynik - Zoltar, nie jest dobrze![]()
Zważywszy, że 1 września 2013 pobiegłem taki dystans szybciej o 12 min. to trzeba przyznać, że jak na pół roku to odnotowałem zadziwiający... regres
...kurna to wcale nie jest śmieszne
A poza tym Kachita trzeba patrzeć na jaśniejszą stronę życia, pomyśl o tych wszystkich warszawskich kierowcach w niedzielne przedpołudnie, którzy nigdzie nie mogą dojechać, bo całe centrum jest zablokowane przez takich truchtaczy jak ja.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Zoltar, ja? Kopię? No weź... Lekko Cię szturchnęłam, tak motywująco
Czasem trzeba.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

Przypomniało mi się, że ja już miałem kiedyś takie problemy z wytrzymałością tempową, pamiętam w 2012 r. dwie dziesiątki jedna jakoś po drugiej w których w ogóle nie miałem siły (czy jak kto woli noga nie podawała). W jednej z nich chyba pierwszy raz w życiu na takim odcinku przeszedłem do marszu
Taaa, dawne dobre czasy 
- wypass
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 53min 56s
Hm, dziwny smak żelu, ale jak dobry i działa to warto
Fajne robisz te wybiegania, w 3 godzinki to prawie 30km by się zdało...
Fajne robisz te wybiegania, w 3 godzinki to prawie 30km by się zdało...
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

W 3 godzinki to przy dobrych wiatrach zrobię 26-27 km, nie przesadzajmy
Co do żelu, to mam jeszcze taki o smaku szarlotki z kruszonką, już się cieszę na niedzielę
Co do żelu, to mam jeszcze taki o smaku szarlotki z kruszonką, już się cieszę na niedzielę