ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kate to ja wybieram pierogi,jestem ponoć mistrzynią świata jeśli chodzi o pierogi :taktak: oczywiście brzmi to nieskromnie ale tak twierdzą wszyscy moi znajomi.
Przykład: zapraszam znajomych na grilla a oni pytają czy będą pierogi :uuusmiech:
Robię prawie ze wszystkim,ale najlepsze w/g mnie to ze szpinakiem i ruskie :hejhej:
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
PKO
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Charm widziałaś kotka???

Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

na przykład taki chleb :P
Obrazek
lekko razowy, pszenno-żytni na zakwasie ;)
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

bierę :hahaha: :spoko:

pierogi...mniam! mogą byc z grilla :bleble:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kasia41 pisze:Charm widziałaś kotka???
widziałam :D

przez ostatnie zamieszanie w pracy ogólnie trochę nie ogarniam i zapomniałam skomentować :(

śliczny :)
i tak trochę długowłoso wygląda ;)
gratuluję powiększenia rodziny ;)
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

papillon pisze:Kojer masz mega czadową koszulkę pasowałaby do moich butów tak jak podkolanówki ASK :)
Gratis od runnersclub.pl (dlatego logo na środku), dostałem przy zakupie butów. Zwykle ubieram się na czarno ale przy bieganiu jaskrawe kolory sprawiają, że jest się widocznym z daleka :).
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

ciekawe czy ten mój dzisiejszy czas jest do powtórzenia :ojoj: bo w listopadzie jak dyche w 49 zrobiłam -tak do tej pory ani widu ani słychu :hahaha: ale jakbym w bytowie tak "szła" jak dzisiaj to bym miała szanse połóweczke w 2h zrobic,prawda? :ble: chociaz w zasadzie to po cholere? i po co? :hej:
Obrazek
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Franklina jakbyś takim tempem szła to zrobiłabyś 1.45 :hejhej:

Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla wszystkich. :) Ale wam zazdroszczę udanych startów i tych czasów. Jak kiedys wreszcie uda mi się przebiec PM, to pewnie i tak sie nie przyznam. :trup:
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

katekate pisze:cześc Buraczku :hahaha:
ale fajnie was widzieć!

jeszcze nie widziałam Starej Damy, Kambodji :lalala: i pewnie jeszcze ktos by się znalazł
Kate, mówisz i masz
https://plus.google.com/photos/11009064 ... 4752685242

w białej bluzie
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Stara Damo wyglądasz super i rzeczywiście wysoka jesteś!!!

Ja zapisuję się do grona jedzących i żyjących po to by jeść. Ale słodycze mogłabym omijać czasem napad mam i po zaspokojeniu mija na kilka kilkanaście dni. Za to pierogi ruskie ubóstwiam, wszelkie kluski, pasty i inne. Ale nie lubię bezmyślnie wchłaniać wszystkiego więc szukam rozwiązań by było dla ciała i ducha :D i tak np robię muffiny kokosowe z soczewicy, można jeść i jeść słodzę tylko łyżką miodu nie mają mąki, wszelkie ciasta z czerwonej fasoli i inne mile widziane. Ostatnio naleśniki z soczewicy lub z pęczaku, oraz pierogi mam zamiar zrobić iście razowe. Niestety oboje z małżem mamy tendencje do tycia więc musimy uważać. Ale mi szukanie i gotowanie takich wynalazków sprawia frajdę, bo okazuje się, że można zjeśc więcej :D

Charm buraczka to Ty nie widziałaś... ale radość jest!!!

kasia41 kotek wygląda na persa, bądź persopodobnego zainwestuj w grzebień metalowy i czeszcie go już teraz dając dobre jedzonko, nie wiem czy nauczony takich zabiegów. Ale możecie mieć potem problemy z kołtunami. http://www.psiekosmetyki.pl/grzebienie/ ... gesty.html ja mam ten i po kilku nieudanych zakupach jest strzałem w dychę.
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Papilonka już właśnie kotek ma kołtuny,dlatego dzięki za pomoc w wyborze grzebienia.
Kotka znalazł mój syn przywiązanego do przystanku autobusowego linka taką cienką metalową,aż dziw,że sie nie udusił :wrrwrr:
Straszne są teraz czasy,mało tego,że ludzie nie szanują się nawzajem,to jeszcze są tacy okrutni wobec zwierząt :ojnie:
Karmię go jedzeniem z puszki i suchą karmą,dziś jak mój syn wróci ze szkoły jedziemy kupić kuwetę i jakieś zabaweczki :taktak:

Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Bezwzględność ludzka nie ma granic!!!!!!!!! nie da się tego skomentować kulturalnie! %^#$%$#&%$#%$&#$&!!!!!! :wrrwrr: :wrrwrr: :wrrwrr: :wrrwrr:
Sama mam kota którego jakiś pomysłowy człowiek wepchnął przez mały otwór do studzienki ściekowej łamiąc mu przy tym to i owo...
Kasia41 napisałam Ci PW

Charm zapomniałam napisać że piękny i smakowity chlebek, powiedz trudno się robi? ja mam tylko maszynę do chleba i robię z gotowych mieszanek ale chętnie zrobiłabym zdrowy prawdziwy bez E...
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla wszystkich startujących w zeszły weekend! :taktak: Ja byłam akurat z wizytą w PL, a moja młodsza siostra biegła w Sobótce - wykręciła super czas! Na fali jej sukcesu mamy plan zapisać się razem na półmaraton w Brukseli w październiku - fajnie by było tak razem pobiec :hej:

Młoda mówiła, że tłok był na Ślężańskim spory i straciła parę minut na punktach z wodą, bo nie wyrabiali z nalewaniem i sama sobie musiała nalać do kubka. Trochę kiepsko - jakoś na biegach, gdzie leci ponad 30 tys., potrafią się wyrobić.

A ja walczę z odciskami - kupiłam sobie skarpety kompresyjne do kolekcji skarpet i bosz, takich odcisków dawno nie miałam :bum: Moje stopy są beznadziejne...
Awatar użytkownika
kambodja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

katekate pisze:cześc Buraczku :hahaha:
ale fajnie was widzieć!

jeszcze nie widziałam Starej Damy, Kambodji :lalala: i pewnie jeszcze ktos by się znalazł
Wkleję fotki jak będę startować - najbliższy start na 10 k mam 13 kwietnia w Wawie.

Ale daliście czadu w weekend - gratki dla wszystkich !!!!!
Niesamowite czasy w tej Sobótce powykręcaliście !

Charm - widać tą radochę na buzi - super - gratulacje pierwszych oficjalnych zawodów !!!!

Czasów Wam pozadrościć, mordki uśmiechnięte na fotkach - super !!!!

Ja też wreszcie pohasałam w sobotę i niedziele - ale tak delikatnie po 7 i 8 km bo po tym Achillesie się bałam - jej jaka radość to była - czułam się po tych 9 dniach postu jak dziecko w piaskownicy :hahaha: Oczywiście do formy musze wrócić ale ostrożnie bo mnie ta piep....... pięta pobolewa od tyłu :wrr: a nie chcę znowu się wrobić w przerwę bo mnie szlag trafi. Zobazcę co dalej będzie z tą pięta - i jak coś to idę do fizjo a nie do ortopedy.
No i jeszcze w sobotę na rowerach z dzieciakami ok. 20 km zrobiliśmy - był upał po prostu, nie pamiętam takiego marca.
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ