ORLEN Warsaw Marathon 2014
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 51:44:00
- Życiówka w maratonie: 05:07:00
Witam,
z racji tego, że OWM ma bardzo sztywny regulamin i nie istnieje możliwość przepisania się z maratonu (przyczyny osobiste) na 10 KM jestem "zmuszony" złożyć na forum propozycje sprzedaży/wymiany mojego pakietu maratońskiego na bieg na 10 KM.
pozdr,
Majkel
z racji tego, że OWM ma bardzo sztywny regulamin i nie istnieje możliwość przepisania się z maratonu (przyczyny osobiste) na 10 KM jestem "zmuszony" złożyć na forum propozycje sprzedaży/wymiany mojego pakietu maratońskiego na bieg na 10 KM.
pozdr,
Majkel
chwała wszystkim tym, którzy są ode mnie szybsi.. mam kogo gonić
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
PROMOCJA Z OKAZJI DNIA KOBIET!
Drogie Panie! Z okazji Waszego święta przygotowaliśmy dla Was niższe ceny wpisowego na maraton oraz bieg na 10 km! Zniżka obowiązuje tylko 8 marca (od godz. 00:01 do 23:59) i obejmuje jedynie płatności za pośrednictwem systemu DotPay po rejestracji na orlenmarathon.pl. Promocja dotyczy także biegaczek, które już zarejestrowały się na bieg, ale nie uiściły jeszcze opłaty startowej. Informujcie przyjaciółki i nie przegapcie okazji!

Drogie Panie! Z okazji Waszego święta przygotowaliśmy dla Was niższe ceny wpisowego na maraton oraz bieg na 10 km! Zniżka obowiązuje tylko 8 marca (od godz. 00:01 do 23:59) i obejmuje jedynie płatności za pośrednictwem systemu DotPay po rejestracji na orlenmarathon.pl. Promocja dotyczy także biegaczek, które już zarejestrowały się na bieg, ale nie uiściły jeszcze opłaty startowej. Informujcie przyjaciółki i nie przegapcie okazji!

- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
lucpo pisze:Mam lamerskie pytanie. Co to jest imienny numer startowy? Co on daje?

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Mamy dla Was kolejną garść Ważnych informacji!
1. Biedronka partnerem ORLEN Warsaw Marathon
Aby 13 kwietnia wszyscy czuli się na siłach, sieć sklepów Biedronka zaopatrzy punkty odżywiania na trasie i w Miasteczku Biegaczy. W zależności od lokalizacji, w punktach tych znajdą się m.in. owoce, batony, czekolada i gorące napoje. Maratończycy w przeddzień biegu wezmą również udział w energetycznej, makaronowej kolacji Biedronka Pasta Party! Nie opadniecie z sił :)
2. Wystartował "Poradnik Biegacza"
Podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi! Wypełnij krótką ankietę, która przybliży nam Twoją sylwetkę i wpisz w naszej aplikacji http://bit.ly/Poradnik_Biegacza swoją poradę, z której będą mogli skorzystać inni! Najciekawsze rady nagrodzimy.
3. Wystartował casting do klipu motywacyjnego OWM
Chcesz wystąpić w klipie motywującym ORLEN Warsaw Marathon? Pokaż nam swoją biegową pasję! Czekamy na Twoje zgłoszenie w postaci filmu video i krótkiego opisu własnej osoby. Po szczegóły sięgnij tu: http://www.orlenmarathon.pl/node/376
4. Carolina Medical Center partnerem medycznym ORLEN Warsaw Marathon
Już po raz drugi podczas ORLEN Warsaw Marathon wsparciem lekarzy, fizjoterapeutów, trenerów i masażystów służyć będzie Carolina Medical Center.
1. Biedronka partnerem ORLEN Warsaw Marathon
Aby 13 kwietnia wszyscy czuli się na siłach, sieć sklepów Biedronka zaopatrzy punkty odżywiania na trasie i w Miasteczku Biegaczy. W zależności od lokalizacji, w punktach tych znajdą się m.in. owoce, batony, czekolada i gorące napoje. Maratończycy w przeddzień biegu wezmą również udział w energetycznej, makaronowej kolacji Biedronka Pasta Party! Nie opadniecie z sił :)
2. Wystartował "Poradnik Biegacza"
Podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi! Wypełnij krótką ankietę, która przybliży nam Twoją sylwetkę i wpisz w naszej aplikacji http://bit.ly/Poradnik_Biegacza swoją poradę, z której będą mogli skorzystać inni! Najciekawsze rady nagrodzimy.
3. Wystartował casting do klipu motywacyjnego OWM
Chcesz wystąpić w klipie motywującym ORLEN Warsaw Marathon? Pokaż nam swoją biegową pasję! Czekamy na Twoje zgłoszenie w postaci filmu video i krótkiego opisu własnej osoby. Po szczegóły sięgnij tu: http://www.orlenmarathon.pl/node/376
4. Carolina Medical Center partnerem medycznym ORLEN Warsaw Marathon
Już po raz drugi podczas ORLEN Warsaw Marathon wsparciem lekarzy, fizjoterapeutów, trenerów i masażystów służyć będzie Carolina Medical Center.
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Będziemy to mieć na uwadze! :)tdk67 pisze:Tylko pamiętajcie tym razem: baloniki dla peacemakerów napełniamy helem raniutko w dzień startu, a nie dzień wcześniej, bo sflaczeją, tak jak w ubiegłym roku :hejhej:
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55min
- Życiówka w maratonie: 2:09
SZOK! Chciałem się zapisać na 10km. Chciałem i już nie chcę. Pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze. Do czego to jest podobne? W pólmaratonach startuję od 2006r. i nie mogę się pogodzić z stawkami jakie ustalił ORLEN. To już nie stać tej firmy na sponsoring? Rozumiem, że trzeba zapłacić, ale niech to będzie opłata symboliczna przy takim patronie.
Nie zrezygnuję z startów, ale wrócę do kameralnych imprez, w mniejszych miejscowościach.
Pozdrawiam.
Nie zrezygnuję z startów, ale wrócę do kameralnych imprez, w mniejszych miejscowościach.
Pozdrawiam.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Dla tych, którzy zbierają numery startowe może mieć jakiś wymiar sentymentalny i bardziej osobisty...?lucpo pisze:Mam lamerskie pytanie. Co to jest imienny numer startowy? Co on daje?
Jedyna korzyść z takich numerów jest taka, że kibice na trasie mogą Cię wspierać imiennie ("Brawo Krzysiek!", "Dawaj czadu, Zośka!", "Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!"... etc.).
Ciekawie wygląda sytuacja, gdy ktoś przekazuje komuś swój pakiet i biegnie potem taki spocony gościu z numerem startowym jako np. Iwona albo Krystyna. Kibice mają zagwozdkę.
Czasami też w grupie (np. rodzinie albo przy osobach, które razem nocują na wspólnej sali) nie pomylić się, jeśli chodzi o pakiety startowe, których może być kilka/kilkanaście reklamówek w jednym pomieszczeniu. W przypadku numerów z chipami duże znaczenie ma to, żeby tych numerów nie pomylić.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Robimy jakieś spotkanie na "pasta party"? Trochę bieganie.pl tam pobiegnie
byłaby dobra okazja do pogaduch i poznania się 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52,32
Odstąpię pakiet startowy w cenie 80 zł, rozmiar koszulki L męska, niestety nie będę mógł wystartować z powodów osobistych. Kto zainteresowany proszę na priv maniabia@gmail.com
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Weź udział w Charytatywnym Marszobiegu 4,6 km w ramach ORLEN Warsaw Marathon. Zapisz się, podziel się informacją ze znajomymi i pomóż!

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 40:56
Czy znajdzie się ktoś miły kto mnie zaprosi ?Nie ma lepszej motywacji do biegu niż wiosenna aura i dobre towarzystwo. Z okazji nadejścia astronomicznej wiosny wszyscy uczestnicy ORLEN Warsaw Marathon na dystansie 10 km mogą zaprosić do udziału w tej konkurencji jedną osobę z grona znajomych, obdarowując ją zniżką na wpisowe w wysokości 30%! Promocja potrwa od 20 do 25 marca.