Bieg po lekkosc i pewnosc siebie:-D

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
kozisina
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witajcie.
Juz pisalam na tym forum, bo zaczelam nieco bez glowy i z zapalem, ale skonczylo sie kontuzja:-(
Na poczatek troszke o mnie: mam 22 lata, waze 62kg. Prowadze raczej aktywny tryb zycia, mam stojaco chodzaca prace.
Zaczynam biegac po raz kolejny, mam nadzieje ostatni:-D wczesniej konczylo sie zlym tempem, zniecheceniem albo jak ostatnio, kontuzja. Teraz z niej wychodze, samopoczucie lepsze, wiec zachcialo sie planow.
Ocencie prosze moj plan, powiedzcie czy wyglada sensownie i jak sobie pomoc schudnac, ale tez i zlapac biegowego bakcyla.
Daje rade biegac 30min, wiec na pierwszy ogien wzielam Plan Puma dla poczatkujacych 8-12km. Zamierzam biegac w Pon, Czw i Sob lub Niedz. Dodatkowo dwa razy w tyg jezdze konno (zazwyczaj Pon i Sr) oraz sporadycznie chodze na basen.
Czy nie za duzo na glowie? Myslicie ze dieta ok 1500kcal wystarczy by zredukowac tkanke?
z gory dziekuje za rady madrzejszych, lepszych i wszystkich generalnie:-D
Wybaczcie brak znakow....
PKO
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

na diecie 1500kcal daleko nie zajedziesz, tfu, pobiegasz :taktak: :oczko:
jedz tak, jak jadłaś, może ogranicz tylko spozycie węglowodanów i waga sma spadnie, jak zaczniesz biegać
powodzenia życzę

ps. a jaki masz wzrost?
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
kozisina
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

164cm.
naprawde nie trzeba redukowac kalorycznosci aby zrzucic? wydaje mi sie to nieco... zbyt piekne;-)
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

jesli na codzień jesz ok.2500 kcal(załózmy) i spalisz podczas biegania 700, to wynik mówi sam za siebie
niestety w moim przypadku to się za bardzo nie sprawdza, bo mój organizm bardzo domaga się utraconych kalorii :oczko: i mam ogromną chęć na słodycze, przez co nie spadam z wagi :lalala: ale znowu jakiegos cisnienia na utratę nie mam
mam nadzieję, że jesli ty utrzymasz dyscyplinę słodyczową to osiągniesz swój cel
pozdro
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ