Znowu buty, tym razem Reebok

Awatar użytkownika
Wojkus
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:24:52

Nieprzeczytany post

Ponieważ w Poznaniu ostatnio panuje posucha na duże rozmiary butów (30 - 30,5 cm) jestem już lekko zrozpaczony :(
Wybieram się do Wrocławia na maraton, a muszę kupić i rozbiegać nowe buty.
Jedyny sklep gdzie mają całą rozmiarówkę to Reebok, czy ktoś ma jakieś doświadczenie z butami tej firmy ?
Nie wiem jaki model wybrać, chciałem coś doczytać na ich stronie, ale jest tylko strona po angielsku z którą sobie nie bardzo radzę. Może komuś nie sprawi to problemów i po przeczytaniu potrafił mi będzie coś doradzić ?
http://www.reebok.com/uk/vector/running/products.htm

Jakich butów szukam :
średnie sklepienie stopy, buty ścierają się na palcach od wewnątrz a na piętach od zewnątrz. Sporo masa - wzrost 181 cm, masa 83 kg.

Jesli ktoś może pomóc to z góry dziękuje :)
PKO
foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Modele z serii Premier są udane.Ja biegam w terenie w Premier Trail i jestem b.zadowolony i chce kupic drugą parę.
Przyglądałem się również Premier Lite Road.Jest w kręgu moich zainteresowań.Czekam na spadek jego ceny.Ten jest do szybszego biegania i startów na asfalcie. Jest giętki w śródstopiu więc żadnej stopie nie zaszkodzi. Mam podobne parametry 176/80
Jeżeli te buty są w Poznaniu to proszę podaj ile kosztują.
Awatar użytkownika
Wojkus
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

OK do końca tygodnia sprawdzę i na pewno podam.
Mi chodzi głównie o buty do biegania na asfalt z dobrą amortyzacją.
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja byłem na www.reebok.com i stamtąd na stronie niemieckiej reeboka (polskiej oczywiście nie ma...).

Te ich buty bardzo mi się podobają:) Nie wiem jakie są w bieganiu, ale ładne są:)
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
Wojkus
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Oglądałem je na żywo i wiem że sa ładne :)
Mają jeszcze jedną fajną cechę - na języku jest wypisane : dla kogo jest but, typ i informacja typu np "stabilty". Ceny też mają w miarę, tylko chciałem od kogoś kto w nich biegał usłyszeć opinię. Bo sprzedawca w tym sklepie to raczej kolorami umie tylko doradzać :(
Awatar użytkownika
Wojkus
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

W Poznaniu w Starym Browarze, jest promocja ale sprzedają tylko ostatnie rozmiary jakie mają Premier Trial, Stability, Versatility i Lite Premier (o ile dobrze zapamiętałem) ceny około 250 zł, ale prawie nie ma wyboru rozmiarówki.
W firmowym sklepie Reebok'a sprzedawca powiedział mi że obuwia z serii Premier wogóle nie sprowadzają bo jest za drogie i im "nie schodzi". :(
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ