Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hehe, dzięki. Krok pewnie nawet podobny, tylko na rolkach kijki się nie plączą pod nogami.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
nono, Państwo Instruktorzy aż mi się przypomniał filmik z wyprawy AWF Kraków specj. Turystyka Przygodowa, który Ci linkowałam chyba ze dwa razy
trzeci raz męczyć nie będę, ale sama chętnie znowu zobaczę
trzeci raz męczyć nie będę, ale sama chętnie znowu zobaczę
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ja miałam show na żywo, równie dobry jak filmik.
- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:11
ja na orczyku na snowboardzie nie wyobrażam sobie ABSOLUTNIE z 2 nogami wpiętymi jechać. czas tracę na wypinanie, wpinanie, szlag czasem trafia, bo reszta ekipy hop siup i może jechać, skoro się nie wypinali. nigdy w życiu nie spróbowałam nawet z 2 wpiętymi, mam wrażenie, że połamałabym nogi, orczyk i pięciu narciarzy za mną. serio łatwiej?
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Czy serio łatwiej? No po tym jak mnie pan małżonek zmusił do spróbowania na jedną nogę, to zmuszona jestem przyznać, że nie. Ale z drugiej strony, to ktoś mnie tak musiał nauczyć na początku, a przecież z nim stawiałam pierwsze ślizgi. Mam duże problemy, żeby przejechać nawet krótki odcinek z jedną nogą wypiętą, zaraz mi wykręca deskę i byłam przekonana, że na wyciągu będzie tak samo. Tak byłam przekonana, że przez lata nie spróbowałam. Na kotwicy nie jest tak źle, ale przy talerzyku na wpiętych dwóch nogach mięśnie ud mooocno pracują.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
no, to niech teraz ten co Cię uczył na dwóch - pouczy teraz cierpliwie na jednej ...
ja to się zastanawiam, jak w ogóle można zjeżdżać z obiema nogami przytroczonymi na sztywno do jednej deski
spróbuj, Kasia, na zjazdówkach - to dopiero jest frajda!
ja to się zastanawiam, jak w ogóle można zjeżdżać z obiema nogami przytroczonymi na sztywno do jednej deski
spróbuj, Kasia, na zjazdówkach - to dopiero jest frajda!
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
phi, snowboard to jest luzik,rubin pisze:ja to się zastanawiam, jak w ogóle można zjeżdżać z obiema nogami przytroczonymi na sztywno do jednej deski
tu sie zaczyna hardcore:
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Nie miał co za bardzo uczyć, musiał tylko zmusić to kilkukrotnego spróbowania, bo jak już się przeżyło ładowanie i pierwsze szaprnięcie, to potem już tylko strach miał wielkie oczy.rubin pisze:no, to niech teraz ten co Cię uczył na dwóch - pouczy teraz cierpliwie na jednej ...
Mnie tam bardziej ciągnie poza ubite szlaki - podobnie jak w bieganiu. Już za tydzień nasza pierwsza przygoda backcountry! :uuusmiech:rubin pisze:ja to się zastanawiam, jak w ogóle można zjeżdżać z obiema nogami przytroczonymi na sztywno do jednej deskirubin pisze:
Ja to się zastanawiam, jak się kontroluje na zjeździe 4 rzeczy naraz zamiast jednej.
rubin pisze:spróbuj, Kasia, na zjazdówkach - to dopiero jest frajda!
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Gryzzelda pisze:phi, snowboard to jest luzik,rubin pisze:ja to się zastanawiam, jak w ogóle można zjeżdżać z obiema nogami przytroczonymi na sztywno do jednej deski
tu sie zaczyna hardcore:
Na płaskim to ja bym czasem chętnie po kijki sięgnęła.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Z przyjemnością, wyruszamy z Lozanny w przyszłą sobotę po śniadanku.rubin pisze: zabierz mnie ze sobą
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Nie ma pojęcia ile kalorii, dawno z pulsometrem nie biegam. Ale tym razem to była naprawdę mała intensywność. Bo inaczej byśmy się w tej breji i w takiej temperaturze zagotowali.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
to co, narty spowrotem do wypozyczalni i powrot do regularnego biegania w butach?