Warszawa, Centrum.

rdza
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 53
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czytam forum od ponad roku ale dopiero dziś się zalogowałam nie znalazłszy odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie (i tak, skorzystałam z opcji szukaj na forum;)).

Od poniedziałku będę mieszkała przez kilka tygodni w Warszawie (okolice skrzyżowania Towarowa/Aleje Jerozolimskie), nie chcę przez ten czas rezygnować z biegania, ale kompletnie nie znam Warszawy, dlatego proszę was o pomoc w kwestii trasy. Biegać będę mogła tylko rano, a ponieważ nie posiadam samochodu i o 8. muszę być już w biurze (los koropoludka), zalezy mi na bezpiecznej trasie, najlepiej pętli o długości ok 10. kilometrów właśnie w tamtych rejonach.

Podsumowując, czy możecie pomóc siostrze w bieganiu na stołecznej zsyłce w biegowe nieznane?;) Z góry dziękuję za wskazówki.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

niecałe dwa kilometry na południe masz pole mokotowskie na którym możesz robić kółka
to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
trucho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:37
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mieszkam niedaleko od Ciebie, obok pl. Narutowicza.
Tak napisał f.lamer dobrym pomysłem są Pola Mokotowskie, ewentualnie biegnąc trochę dalej ul. Grójecką i skręcając w Dickensa dotrzesz do Szczęśliwic. Na skrzyżowaniu Wawelska/Raszyńska/Żwirki i Wigury znajduje się stadion Skry, na którym również można biegać.

Ja jak wychodzę na jakiś spokojny bieg to biegnę przed siebie w zależności od tego jak ułożą mi się swiatła po drodze.
ODPOWIEDZ