LoveBeer komentarze
Moderator: infernal
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
a taki klej do szyb najlepiej gdzie kupic ? w castoramie pytalem i nie maja nic takiego tam... ? jak rozumiem chodzi o ten klej na ktorym wkleja sie przednia szybe ?
ps: wczoraj wieczorem Adam Kokot robil nam probne zdjecia (zeby posustawiac sprzety), narazie wyszlo cos takiego, ale docelowo ma byc w ciekawszej scenerii i oczywiscie ze znacznie wieksza dynamika. mam nadzieje ze sie uda
ps: wczoraj wieczorem Adam Kokot robil nam probne zdjecia (zeby posustawiac sprzety), narazie wyszlo cos takiego, ale docelowo ma byc w ciekawszej scenerii i oczywiscie ze znacznie wieksza dynamika. mam nadzieje ze sie uda
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
przecież buty kupiłeś dopiero co; zanim zaczniesz bawić się w klejenie - zadzwoń do sprzedawcy - może wymienią na nowe; jak kupowałam swoje - sprzedawca mówił mi, że zdarza się wypadanie kolców, ale to jest niezwykle rzadkie i jakby jednak się zdarzyło - od razu dawać im znać
edit: wiem, że w domu 10' i po sprawie, a reklamacja - to czas, ale niech się zdarzy, że wypadnie następny i następny; przez takie klejenie możesz utracić gwarancję
edit: wiem, że w domu 10' i po sprawie, a reklamacja - to czas, ale niech się zdarzy, że wypadnie następny i następny; przez takie klejenie możesz utracić gwarancję
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Klej do szyb samochodowych w małych pojemnikach kupisz w motoryzacyjnym albo na allegro. Każdy brak kolca obciąża pozostałe kolce zbyt dużym naciskiem, najlepiej uzupełniać po utracie.
Klej :
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3880904432
Kolce:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3885120198
Klej :
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3880904432
Kolce:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3885120198
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
chyba za bardzo chcieliście się zestroić; 2 metry więcej odstępu - w sobotę też miałam błoto na twarzy; dziewczyna tuż przede mną tak zamiatała nogami, że wszystko co jej spod buta wypadło - ja zbierałam ; zresztą takie minusy to żadne minusy;LoveBeer pisze:do minusow biegu nalezy zaliczyc to ze przy zbiegu do samochodu bylismy dopaprani blotem doslownie od stop do glow
fajnie, że macie sponsora - gratuluję, zasłużyliście!
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Tylko czemu jeden w czapce drugi w buffie
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
ot, co! w sobotę, jak już brakło picia w plecaku - zamiast się katować skoczyliśmy sobie ekstra (2,5 km w jedną stronę) do leśniowa na colę ... jedyny czynny wiejski sklepik w promieniu 10 kma ta lekcja przyda sie juz w najblizszej przyszlosci - wolniej biegac, wiecej pic, cokolwiek jesc
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
To już mogłeś zrobić to nieco inaczej pętla 10-15 km, godzina przerwy, i kolejna pętla,przerwa, i tak w sumie ze 3-5 razy najgorsze są te przerwy bo ciężko się potem wkręcić na obroty