Jędrność i cellulit a bieganie - pytanie do dziewczyn
Moderator: beata
- kalinka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
bieganie to oczywiscie samo zdrowie, ale nie mozna go traktowac jako jedyny i cudowny sposob na wszystko, czasem trzeba sie wspomoc dodatkowymi srodkami mi najbardziej pomogly naturalne kremy z firmy Dr Taffi, chcialam kiedys wyprobowac cos innego niz te najbardziej i najczesciej polecane srodki reklamowane w TV i tak znalazlam ich sklep i poki co widze poprawe
- Ginger
- Stary Wyga
Banalnie prosty, tylko czasochłonny,
Potrzebny jest zwykły balsam, kawa mielona, cynamon, imbir. Na jedną aplikację specyfiku wrzucam do miseczki ok 50 g balsamu, 5 łyżek kawy, pół torebki cynamonu, pół torebki imbiru. Tak, żeby całość miała dość jednolitą konsystencję i kolorystykę, a kolor był dość wyraźny. Mieszamy, nakładamy na tyłek i uda rękawicą, owijamy się folią spożywczą, kocem i oddajemy lekturze lub oglądaniu filmu. Co najmniej godzinę siedzimy w tymże.
Zmywamy całość szorstką rękawicą, nakładamy balsam, może być ujędrniający, ale nie musi.
Stosuję ten zabieg 1-2 na tydzień przez miesiąc-dwa, potem zwykle przerwa i pomimo kilku okresów w życiu z pewną nadwagą i trzydziestki na karku, cellu mam naprawdę minimalny. Ja go widzę, ale na zdjeciach nie wychodzi
Potrzebny jest zwykły balsam, kawa mielona, cynamon, imbir. Na jedną aplikację specyfiku wrzucam do miseczki ok 50 g balsamu, 5 łyżek kawy, pół torebki cynamonu, pół torebki imbiru. Tak, żeby całość miała dość jednolitą konsystencję i kolorystykę, a kolor był dość wyraźny. Mieszamy, nakładamy na tyłek i uda rękawicą, owijamy się folią spożywczą, kocem i oddajemy lekturze lub oglądaniu filmu. Co najmniej godzinę siedzimy w tymże.
Zmywamy całość szorstką rękawicą, nakładamy balsam, może być ujędrniający, ale nie musi.
Stosuję ten zabieg 1-2 na tydzień przez miesiąc-dwa, potem zwykle przerwa i pomimo kilku okresów w życiu z pewną nadwagą i trzydziestki na karku, cellu mam naprawdę minimalny. Ja go widzę, ale na zdjeciach nie wychodzi
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
nie mogę pojąć po jaką cholerę przejmowac się cellulitisem?
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
utrudnia ci to życie w jakis sposób?
cellu to cellu, jest to jest, trzeba go pokochać
myslisz, że faceci widzą twój cellulitis?
cellu to cellu, jest to jest, trzeba go pokochać
myslisz, że faceci widzą twój cellulitis?
- freevolna
- Rozgrzewający Się
dorzucilam od siebie ekstrakt z zielonej kawy w kapsulkach i cayenneGinger pisze:Banalnie prosty, tylko czasochłonny,
osobiscie polecam masaz banka chinska, zwykla gumowa, niebieska, dostepna w aptekach niesamowity masaz, idealny po przebiezce i przed zawinieciem sie w koc z powyzszym balsamem
Ciało raz wprawione w ruch porusza się wiecznie...
-
- Rozgrzewający Się
Zgadzam się, bańki chińskie bardzo pomagają. Niestety boli na początku, ale z każdym zabiegiem jest lepiej. Jeśli chodzi o bieganie to jestem początkująca, więc niestety nie wiem czy na mnie działa. Fajny jest koncentrat do zabiegów w domu: http://naturalnaplodnosc.iai-shop.com/p ... m-SPA.htmlMarget80 pisze:Ja polecam zabiegi bańkami chińskimi, jednak dziewczyny ze skłonnością do siniaków i pękających naczynek powinny uważać:)
nakładam i owijam sie folią na jakieś pół godziny
Biegam od 1.07.2013
- Uxmal
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zupelnie za darmo mozna sie pozbyc dieta. Dobra dieta + cwiczenia = gladka pupa.
Ja wole czekolade :P
Ja wole czekolade :P
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
No bez jaj, faceci widzą wszystko, cellu też. Mój nawet się z tym nie kryje, że go u mnie widzi i mówi mi to wprost
Jest to walka z wiatrakami i szkoda mi w sumie już na nią i czasu i pieniędzy. Jak ktoś nie chce, niech nie patrzy i tyle. Nikt nie jest doskonały
Jest to walka z wiatrakami i szkoda mi w sumie już na nią i czasu i pieniędzy. Jak ktoś nie chce, niech nie patrzy i tyle. Nikt nie jest doskonały
- malwa_malwa
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52min
- Kontakt:
chyba o wiele ważniejszą kwestią jest sprawa wcierania, wmasowywania niż samego balsamu/kremu, nawet najlepszy preparat bez porządnego rozporowadzenia na niewiele się zda