Komentarz do artykułu Buty z drukarki 3D
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Buty z drukarki 3D
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
To jakaś wyższa szkoła jazdy, choć pierwsze podeszwy w technologii druku 3D już widziałem.
- spartanasg
- Rozgrzewający Się
to nie na moje nerwy!
jeszcze się okaże, że te buty pobiegną gdzie indziej niż by chciał ich właściciel
do bani z tym......(przynajmniej jeśli chodzi o bieganie)
jeszcze się okaże, że te buty pobiegną gdzie indziej niż by chciał ich właściciel

do bani z tym......(przynajmniej jeśli chodzi o bieganie)
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Jasne. Sorry za błąd.STI pisze:"Na konferencji "Wearable Futures" londyński badacz i projektant - Shamess Aden (...)"
Shamess Aden to nie jest kobieta?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jak w 2010 roku spotkałem się z Jean Pierre Wilsensem (http://bieganie.pl/?cat=20&id=1957&show=1) to on powiedział, że przyszłość podeszw butów to drukowanie 3D - nie mogłem zrozumieć o co mu chodzi.
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
Pasjonująca wizja. Buty z materiału namnażająceg się w miarę zużycia. Np natryskuje się sprayem grubszą warstwę przed bieganiem i to już samo formuje się w odpowiedniej grubości w zależności od nawierzchni czy temperatury
. Lem wymyślił coś podobnego w "Powrocie z gwiazd" 

The faster you are, the slower life goes by.
- PanTalon
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45:36
- Życiówka w maratonie: 03:58
żeby się nie skończyło na sepulkachklosiu pisze:Pasjonująca wizja. Buty z materiału namnażająceg się w miarę zużycia. Np natryskuje się sprayem grubszą warstwę przed bieganiem i to już samo formuje się w odpowiedniej grubości w zależności od nawierzchni czy temperatury. Lem wymyślił coś podobnego w "Powrocie z gwiazd"

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Szkoda że nie napisano, skąd mają pochodzić te komórki. Bo jeśli np. od psa, to sprawy jeszcze bardziej się pogmatwają.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas