dziś dla odmiany przeszłam 10km, zmarzłam jak pies

Moderator: beata
cava pisze:A czy da się kupić coś przeciwzapalnego bez recepty?![]()
Cava, zapytaj w aptece, coś ci doradzą, tylko z reguły trzeba być upierdliwym i pytać o sklad albo prosić o pokazanie ulotki i samemu zadecydować. gdy jakiś czas temu szukałam ratunku dla mojego ścięgna Achillesa, to w aptece proponowali mi coś z diklofenakiem, ale za chiny ludowe nie przypome sobie co to bylo. ostatecznie kupilam sobie Traumon - wg opisu:etofenamat, substancja czynna leku Traumon dziala przeciwzapalnie i przeciwbólowo.katekate pisze:p/zapalnie działa zwykły ibuprom, jednak na takie sprawy potrzebowałabys coś z diklofenakiem
Mam możliwość, spokokatekate pisze: jednak co 'przypadek' to inny, naprawdę nie masz mozliwości pójścia do lekarza?
weź, nic nie gadajOff topic - czy u Was na zebraniach też opowiadają o takich pierdoł....![]()
Bo ja wczoraj nie wyrabiałam - jak ktoś oglądał Wojnę Domowę odcinek o wywiadówce to wie o co chodzi .... Ile można tracić czasu na klasowych malkontentów - rodziców of course
Ja łykałem OPOKAN, a nie Olfencava pisze: Mały, ale Olfen jest przeciwbólowy. I ty go sobie tak łykasz sam z siebie czy miałeś zapisane dawkowanie![]()
ania102 pisze:Najdziwniejszy temat na szkolnej wywiadówce to prośba jednej z matek o wyjaśnienie, co rozumiemy przez pojęcie "papier kolorowy"
Ma_tika pisze:z zebrań najbardziej daje mi kość konieczność siedzenia na tych malutkich krzesełkach. ja mam dziecko w przedszkolu w maluchach, wiec wyobrazcie sobie