Krzychu M- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

wigi pisze:Krzychu jest uzależniony od biegania
Krzychu M pisze:Tak jakoś wyszło. :bum:
szydło z worka :bleble:
jacie, ale przebieg; buty zdzierasz pewnie jedne na kwartał:)))
New Balance but biegowy
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:
wigi pisze:Krzychu jest uzależniony od biegania
Krzychu M pisze:Tak jakoś wyszło. :bum:
szydło z worka :bleble:
jacie, ale przebieg; buty zdzierasz pewnie jedne na kwartał:)))
Szybciej!W lipcu i sierpniu nabiegałem ponad 900km a tyle NB 3-ki wytrzymują.
Poprzednia wesja była mocniejsza,ale mniej wygodna,no i tutaj mam spokój z achillesami.
A propos uzależnienia....np.planuję,że jutro dzień wolny i tak wychodzi,że idę na trening,następny dzień jest luźniejszy to szkoda nie pobiegać i robi się 10-12 dni biegania z rzędu(w wakacje do 14 dochodziło).
Ostatnio udaje mi się "robić" dzień wolny w każdym tygodniu...ale cierpię męki i katusze. :hahaha:
Chyba wolałbym nie pobić już żadnej życiówki niż biegać mniej jak 4 tys rocznie.
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dobrze że nie musisz płacić za bieganie bo został byś już dawno bankrutem :hahaha:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Prawie jak Forrest Gump, niedługo nie będziesz miał czasu by się ogolić :hahaha:
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze:dobrze że nie musisz płacić za bieganie bo został byś już dawno bankrutem :hahaha:
Tylko w teorii...a buty?
Choć i tak mniej kosztowne niż siłka gdzie płaciłem 120zł na miesiąc,a przez ostatni rok oprócz 4-5 par butów to nic innego biegowego nie kupowałem.No,dochodzą jeszcze starty w zawodach,których było w tym roku tylko pięć.
W przyszłym na pewno mniej....za to biegania nie chciałbym okraiwać. :oczko:
mihumor pisze: Prawie jak Forrest Gump, niedługo nie będziesz miał czasu by się ogolić
Trafiłeś idealnie.Od trzech dni chodzę zarośnięty.Rano miało być golenie,ale moja córka zażyczyła sobie na śniadanie
naleśniki,które trochę czasu zajmują,a od 2-3 tygodni nie budzę żony przed szkołą córki.
I wszystkie te ubierania,przygotowania śniadania do szkoły i czesania(to zajmuje mi bardzo dużo czasu)spadły na mnie.
Dobrze,że w pracy przynajmniej mogę zjeść. :hahaha:
acer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 57

Nieprzeczytany post

Krzychu M pisze:.......W lipcu i sierpniu nabiegałem ponad 900km a tyle NB 3-ki wytrzymują.
Poprzednia wesja była mocniejsza,ale mniej wygodna,no i tutaj mam spokój z achillesami......
właśnie zakupiłem NB tyle ze jeszcze model 2 mam nadzieje, że jednak wytrzymają dużo więcej niż 900km ;)

Krzychu M pisze:....Choć i tak mniej kosztowne niż siłka gdzie płaciłem 120zł na miesiąc,a przez ostatni rok oprócz 4-5 par butów to nic innego biegowego nie kupowałem.No,dochodzą jeszcze starty w zawodach,których było w tym roku tylko pięć....
To i tak za buty + zawody wszyłeś pewnie na to samo co za siłownie ;)

Jestem pod wrażenie kilometrażu!
Obrazek
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

NB model 2 wytrzymał ze mną ok.1400km.
Trójki zarżnąłem szybko,bo biegałem w nich non stop,rano i wieczorem.But nie miał kiedy odpocząć. :hahaha:
Teraz mam 2 pary(trzecia w szafie nieużywana) w których biegam na zmianę jak trenuje 2x dziennie.
Do longów zawsze biorę tę mniej zużytą. :oczko:
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak to:koleżeński, MarzaNNA, Orlen, Skawina, Jurajski, Rybnik, Tesco , Krynica (?), maraton jesienny no i ten Biały Kościół bym polecał na zamknięcie sezonu - kilka startów sie znajdzie a jeszcze po górkach miałeś coś pobiegać

Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mihumor pisze:Jak to:koleżeński, MarzaNNA, Orlen, Skawina, Jurajski, Rybnik, Tesco , Krynica (?), maraton jesienny no i ten Biały Kościół bym polecał na zamknięcie sezonu - kilka startów sie znajdzie a jeszcze po górkach miałeś coś pobiegać
Koleżeński,Orlen...............roztrenowanie(jak nie będzie chrzcin to 11maja Lublin na roztrenowaniu)...........dopiero Krynica(bieg 7 dolin albo dyszka i maraton)........maratonu jesiennego nie będzie(czas dla rodziny i nie chce mi się robić planu od czerwca)........możliwy jest ewentualny start za granicą listopad/grudzień(Piza).
To tak po krótce. :oczko:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

biorąc pod uwagę nową sytuację - i tak nieźle :)
same starty to przecież nie wszystko, trzeba się do nich przygotować, dochodzą wyjazdy i inne okoliczności, a i pewnie wypadało by się wyspać, co przez najbliższe parę miesięcy nie będzie takie oczywiste ;)
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:biorąc pod uwagę nową sytuację - i tak nieźle :)
same starty to przecież nie wszystko, trzeba się do nich przygotować, dochodzą wyjazdy i inne okoliczności, a i pewnie wypadało by się wyspać, co przez najbliższe parę miesięcy nie będzie takie oczywiste ;)
Jeszcze nie wiem czy dam radę trenować w nowej sytuacji.Jednak wolę myśleć pozytywnie.
A sen....? Kiedyś się wyśpie. :oczko:
Teraz odsypiam na zasap. :hej:
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pobiegłeś tę testówkę mocno w beztlenie i to są skutki- silne zakwaszenie mięśni, przejdzie za raz i będzie git. Aż tak mocno nie schodź z tempa tych interwałów- to jednak będzie sporo wolniej, zrób może o szczebelek niżej, sprawdzisz walką jak to wejdzie - miast zmniejszać tempo radziłbym spróbować pobiec swoje a ewentualnie za pierwszym razem pobiec na dłuższych przerwach czyli pierwsze 1-2 razy na 3,5 min i jak będzie dobrze wchodziło to skrócić do 3 minut, będzie dobrze moim zdaniem, ile kolejek planujesz?

Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Krzychu, przez parę lat chyba zapomniałeś, że na zapas wyspać się przed nieuchronnym nie da :hahaha:
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

siena_driver pisze:Krzychu, przez parę lat chyba zapomniałeś, że na zapas wyspać się przed nieuchronnym nie da :hahaha:
Nie strasz.Wole na razie żyć w błogiej nieświadomości. :hahaha:
mihumor pisze: Pobiegłeś tę testówkę mocno w beztlenie i to są skutki- silne zakwaszenie mięśni, przejdzie za raz i będzie git. Aż tak mocno nie schodź z tempa tych interwałów- to jednak będzie sporo wolniej, zrób może o szczebelek niżej, sprawdzisz walką jak to wejdzie - miast zmniejszać tempo radziłbym spróbować pobiec swoje a ewentualnie za pierwszym razem pobiec na dłuższych przerwach czyli pierwsze 1-2 razy na 3,5 min i jak będzie dobrze wchodziło to skrócić do 3 minut, będzie dobrze moim zdaniem, ile kolejek planujesz?
Przynajmniej wiem,że mam nogi. :hahaha:
Ostatnio nie rusza mnie nawet 30-tka i codzienna siła z core.
Zobaczę jak odczuciowo na pierwszym odcinku.Ostatnio tabelkowo po 3:43-3:45 biegałem.
Ma to być "trudny" bieg i na taki się nastawiam.
Powinienem 0,8 maksa czyli 7x1km.Jak będzie za ciężko zrobię 6 powtórzeń albo tak jak radzisz wydłużę przerwy do
3,5 minuty.
Do tej pory interwały były moja mocną stroną,ale teraz jestem specjalistą od BS-ów. :hahaha:
Sam jestem ciekaw jak to urobię. :oczko:
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

:hahaha: z tą 18-stką toś dowalił :) co prawda to nie long ale zawsze coś, heh dobre :bum: ja nie wiem czy do kwietnia zrobie choć jedno takie bieganie, a jak juz zrobie to na pewno bedzie to właśnie long :hejhej:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
ODPOWIEDZ