Gorzów Wielkopolski- ul. Wyszyńskiego- sobota 9:30 !
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jeżeli chodzi o krzaczory to w newralgicznych punktach już dzisiaj zniknęły , widziałem również "starania" dzików. Niestety na to nic nie poradzę . Jeśli chodzi o trasę to na węższej w Szczecinie pomieściło się 350 tak, więc wydaje mi się, że damy radę .
-
- Wyga
Już jutro o 9:30 spotykamy się na zajęciach BiegamBoLubię na stadionie przy ulicy Wyszyńskiego. To co przygotuje dla Was Trener Michał niech zostanie tajemnicą . Do zobaczenia!!!
-
- Wyga
Oczywiście, że istnieje szansa na konsultacje dotyczące techniki biegu . Na najbliższych zajęciach tj. 16.11.2013 będziemy pracować właśnie nad techniką tak, więc do zobaczenia!!!
-
- Wyga
Już w najbliższą sobotę (16.11.2013) o godzinie 9:30 znów spotykamy się na BiegamBoLubię na stadionie przy ulicy Wyszyńskiego. Co w planie? Praca nad techniką biegu. ZAPRASZAM!!!
-
- Rozgrzewający Się
Czy wiecie, czy można (a jeśli można to gdzie najlepiej i za ile) zrobić w Gorzowie analizę składu ciała? Pozdrowienia dla trenerów i trenujących BBL Gorzów.
-
- Wyga
Witam!
Jeśli chodzi o badanie składu masy ciała, można je wykonać w laboratorium Fit - Test na Myśliborskiej. Po szczegóły zapraszam do sklepu Run Expert na ulicy Chrobrego 27 ( posiadamy kupon rabatowy na takie badanie ). Pozdrawiam!
Jeśli chodzi o badanie składu masy ciała, można je wykonać w laboratorium Fit - Test na Myśliborskiej. Po szczegóły zapraszam do sklepu Run Expert na ulicy Chrobrego 27 ( posiadamy kupon rabatowy na takie badanie ). Pozdrawiam!
-
- Rozgrzewający Się
Wielkie dzięki! Akurat mi się udało zrobić analizę bezpłatnie w ramach badań kardiologicznych przed maratonem w Poznaniu, ale jak tylko pochwaliłam się znajomym w Gw wykresem i tabelkami, stwierdzili, że też chcieliby takie badanie zrobić. W takim razie teraz najpierw wysyłam ich do Was, do Runexpert a potem na Myśliborską:)
- artekmk
- Rozgrzewający Się
witam, czy w tą sobotę (30.11) odbędzie sie spotkanie bbl?
Jeśli może mi ktoś udzielić informacji bo nie jestem z Gorzowa i nie wiem czy do teściów jechać w ciuchach biegowych czy w koszuli
Jeśli może mi ktoś udzielić informacji bo nie jestem z Gorzowa i nie wiem czy do teściów jechać w ciuchach biegowych czy w koszuli
Ostatnio zmieniony 29 lis 2013, 17:26 przez artekmk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rozgrzewający Się
tak, zaliczyłam to ten słynny debiut na 4 godz i nieszczęsne 25 sekund