Polar A5
-
- Ekspert/Fizjologia
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nowy bez opakowania. 269 zł.
R.
R.
- ART
- Stary Wyga
Stawiam dodatkowe pytanie w tym wątku , być może powinno ono trafić na forum dla początkujących. Czy dla osób które dopiero zaczynają swoją "przygodę" z bieganiem - są na etapie 10 tygodniowego programu "rozbiegania" jest potrzebny pulsometr - a jeśli tak to jaki ewentualnie radzilibyście wybrać. Ja początkowo optowałem za Polarem A5 (niestety informacja o konieczniści odpłatnego serwisowania- wymieniania baterii - dosyć mocno ostudziła mój zapał do zakupu tej marki) - być może nie mam racji ? Być może jest to niewielka uciążliwość finansowa, a sprzęt jest na tyle przewyższający pozostałe modele firm konkurencyjnych że nie należy na to zwracać uwagi ?
Podsumuwując- czy i jaki sprzęt dla początkujących (tak by można go była wykorzystać na później gdy starczy zapału)
Podsumuwując- czy i jaki sprzęt dla początkujących (tak by można go była wykorzystać na później gdy starczy zapału)
GG 8441181
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
ART,
baterię możesz wymieniać gdzie chcesz i ponosić konsekwencje wyboru dotyczy to Polara i zapewne innych firm.
Myślę, że jeżeli nie czujesz potrzeby używania miernika tętna to nie kupuj nic. Po pewnym czasie albo dojrzejesz i będziesz wiedział czego chcesz albo uznasz, że to urządzonko nie jest Ci do szczęścia potrzebne.
R.
R.
baterię możesz wymieniać gdzie chcesz i ponosić konsekwencje wyboru dotyczy to Polara i zapewne innych firm.
Myślę, że jeżeli nie czujesz potrzeby używania miernika tętna to nie kupuj nic. Po pewnym czasie albo dojrzejesz i będziesz wiedział czego chcesz albo uznasz, że to urządzonko nie jest Ci do szczęścia potrzebne.
R.
R.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Jakos glupio mi zabierac glos po Panu Ryszardzie, ale jak juz zaczalem.... Poza tym jedna kwestia jest dla mnie troche nie jasna.
Moje osobiste zdanie jest takie, ze osobie, ktora nie opanowala biegu godzinnego pulsometr jest niepotrzebny. Nie za bardzo widze zalety jego posiadania na takim etapie. Potem sie juz mozna zastanawiac.
A odnosnie baterii Polara, przeciez one sa zalane - wiec jak mozna je wymienic w dowolnym miejscu? I moze sie myle, ale chyba tylko Polar stosuje takie rozwiazanie. Z tego co wiem, to taka bateria starcza na calkiem dlugo, ale niech w tej kwestii sie wypowie p. Ryszard lub inni uzytkownicy.
Pozdrawiam
Romek
ps. Gdybym mial teraz drugi raz kupic pulsometr, to kupilbym jakis uzywany lepszy model Polara (i nie jestem zwiazany interesami z p. Ryszardem
)
(Edited by romek at 11:09 pm on June 9, 2003)
Moje osobiste zdanie jest takie, ze osobie, ktora nie opanowala biegu godzinnego pulsometr jest niepotrzebny. Nie za bardzo widze zalety jego posiadania na takim etapie. Potem sie juz mozna zastanawiac.
A odnosnie baterii Polara, przeciez one sa zalane - wiec jak mozna je wymienic w dowolnym miejscu? I moze sie myle, ale chyba tylko Polar stosuje takie rozwiazanie. Z tego co wiem, to taka bateria starcza na calkiem dlugo, ale niech w tej kwestii sie wypowie p. Ryszard lub inni uzytkownicy.
Pozdrawiam
Romek
ps. Gdybym mial teraz drugi raz kupic pulsometr, to kupilbym jakis uzywany lepszy model Polara (i nie jestem zwiazany interesami z p. Ryszardem

(Edited by romek at 11:09 pm on June 9, 2003)
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
Chodzi o wymianę baterii w odbiorniku (zegarku).
R.
R.
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
====
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
-
- Rozgrzewający Się
Mam do sprzedania nowy nieużywany Polar A5.W opakowaniu wraz z Nadajnikiem kodowanym Polar T31
Nadajnik jest integralną częścią każdego zestawu monitora pracy serca.
Jutro wystawie na allegro
cena 200zł+ koszt przesyłki (7zł)
adi@5com.pl
602764246
Nadajnik jest integralną częścią każdego zestawu monitora pracy serca.
Jutro wystawie na allegro
cena 200zł+ koszt przesyłki (7zł)
adi@5com.pl
602764246