Zakup spodenek
- awozni1
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ostatnio obtarlem sobie porzadnie pachwiny i zgodnie z rada doswiadczonych biegaczy chcialem zakupic obcisle spodenki do biegania.
I tak, w Nike w Galerii Mokotow koles stwierdzil, ze oni nie maja takich spodenek bo malo ludzi biega i nie oplaca im sie czegos takiego trzymac. Dziwne bo na polce obok mieli sporo butow do biegania. To po co to trzymaja jak prawie nikt w Polsce nie biega. W Adidasie tez w Galerii pani stwierdzila, ze ona tu trzy lata pracuje i nigdy nie widziala takich spodenek. No to ja w myslach, co tu sie do ..... nedzy dzieje. Spodenki jakie chcialem kupilem dopiero w Go SPort na Ursynowie. Pozdrawiam te ww. "ambitne" sklepy sportowe w Galerii Mokotow. Dziadostwo.
I tak, w Nike w Galerii Mokotow koles stwierdzil, ze oni nie maja takich spodenek bo malo ludzi biega i nie oplaca im sie czegos takiego trzymac. Dziwne bo na polce obok mieli sporo butow do biegania. To po co to trzymaja jak prawie nikt w Polsce nie biega. W Adidasie tez w Galerii pani stwierdzila, ze ona tu trzy lata pracuje i nigdy nie widziala takich spodenek. No to ja w myslach, co tu sie do ..... nedzy dzieje. Spodenki jakie chcialem kupilem dopiero w Go SPort na Ursynowie. Pozdrawiam te ww. "ambitne" sklepy sportowe w Galerii Mokotow. Dziadostwo.
[i]"biegnąc patrz przed siebie"[/i]
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
oni tam chyba nie maja butow do biegania tylko do dresow 

- romek
- Zaprawiony W Bojach
To ja probowalem swojego czasu kupic takie spodenki w Giacomelli. Znudzilo mi sie szukanie, wiec poprosilem o pomoc. Chlopak z obslugi powiedzial, ze takich nie maja - ale przeszedlem sie po sklepie .. i znalazlem. Oni sami czasem nie wiedza, co maja i do czego sluzy. Przynajmniej przy kasie byla taka niespodzianka, ze okazalo sie, iz kosztowaly mniej niz wynikalo z metki
.

-
- Zaprawiony W Bojach
Potwierdzam. Co prawda Trwa to nieco dluzej (w moim przypadku) niz 2 dni, sprzet jest jednak rzeczywiscie rewelacja. Co wazne, pan Rafal Gosko reprezentujacy firme Jerzy Gorski - Sport Gorski stosunkowo latwo daje sie namowic do udzielenia niemalych rabatow!Quote: from MarekC on 9:35 am on May 27, 2003
polecam wystarczy zadzwonić i za 2 dni masz sprzęt (dobry i tańszy niż w dupermarketach) w domu
kledzik
- Chinczyk
- Wyga
W Decathlonie - Reduta są krótkie leginsy (czyli jak to głosi napis na metce "kolarki biegowe"
).
Cena - ok. 50 zł. Producent - Doymos (czy Domyos...).
Materiał osuszający, wewnętrzna kieszonka, płaskie szwy.
Z wad - nie wiem czy materiał się nie rozciąga - po 150 km mam takie wrażenie.

Cena - ok. 50 zł. Producent - Doymos (czy Domyos...).
Materiał osuszający, wewnętrzna kieszonka, płaskie szwy.
Z wad - nie wiem czy materiał się nie rozciąga - po 150 km mam takie wrażenie.
"Bo kiedy długo patrzysz w otchłań,
otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie."
otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie."
- Cirrus
- Wyga
- Kontakt:
... "kolarki biegowe" to piekne okreslenie. Prawie tak smieszne jak "radziecki film kowbojski" :)
Pozdrawiam: Cirrus
========================
potrafie tyle ile mysle, ze potrafie
========================
potrafie tyle ile mysle, ze potrafie
- Ultimus
- Wyga
W ostatnią sobotę wybrałem się do centrum, oczywiście pobieglem z wyciętym z gazety kuponem " Chalenge day" który to wrzuciłem do zpomnianej przez ludzi urny (frekwencja na oko wynosiła 1%), niedaleko swoje otwarcie miał sklep "factory outlet" zachęcony reklamami wszedłem do sklepu spodziewając się zastać tanie asicsy czy adidaski ale to co zobaczyłem można streścić w jednym zdaniu:
"Wchodzę do środka a tu same dresy... :P"
"Wchodzę do środka a tu same dresy... :P"
--------------------------------------
To boldly go where no one has gone before.
To boldly go where no one has gone before.
-
- Rozgrzewający Się
Ciekawi mnie wasza opinia na temat krótkich spodenek biegowych z mocnym wycięciem po bokach. Kupiłem model firmy New Line i jestem bardzo z nich zadowolony (po zimie obtarłe kilka razy pachwiny ale to efekt ciut "szerszych" ud po zimowym lenistwie). Mają bardzo dobre, nieobcierające slipy wewnętrzne (chyba tak to się nazywa;-).
Pzdr
Piotr
Piotr
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
od niedzieli biegam też w takich spodenkach - chłodniejsze to niż "kolarki biegowe"Quote: from Piotr on 10:49 am on May 28, 2003
Ciekawi mnie wasza opinia na temat krótkich spodenek biegowych z mocnym wycięciem po bokach. Kupiłem model firmy New Line i jestem bardzo z nich zadowolony (po zimie obtarłe kilka razy pachwiny ale to efekt ciut "szerszych" ud po zimowym lenistwie). Mają bardzo dobre, nieobcierające slipy wewnętrzne (chyba tak to się nazywa;-).
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang