Sports Tracker

banan40
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49 min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam , od 5 lat używałem do treningów aplikację Sports Tracker (symbian) , teraz przesiadłem się na Lumia 920 z systemem Win Phone 8 , aplikacja ta dla lumii została na maxa okradziona . Od 2 miesięcy próbuję przestawić się na apkę dość ciekawą RUNTACTIC pro , ale szkoda mi tych wszystkich wyników i chciał bym je skopiować do swojego nowego konta na Runtastic tylko że nie mam pojęcia jak ????? Do tego posiadam transmiter POLAR WEARLINK®+ BLUETOOTH który świetnie mi działał na symbianie teraz S.T. nie mierzy tętna a Runtastic ma ocję pomiaru ale się nie komunikuje . Proszę o pomoc co robić . czy jest jakaś płatna aplikacja na win 8 która sie skomunikuje z transmiterem POLAR ??? I jak skopiować wcześniejsze wyniki z S.T. do RUNTASTIC PRO
PKO
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

banan40 pisze:Witam , od 5 lat używałem do treningów aplikację Sports Tracker (symbian) , teraz przesiadłem się na Lumia 920 z systemem Win Phone 8 , aplikacja ta dla lumii została na maxa okradziona . Od 2 miesięcy próbuję przestawić się na apkę dość ciekawą RUNTACTIC pro , ale szkoda mi tych wszystkich wyników i chciał bym je skopiować do swojego nowego konta na Runtastic tylko że nie mam pojęcia jak ????? Do tego posiadam transmiter POLAR WEARLINK®+ BLUETOOTH który świetnie mi działał na symbianie teraz S.T. nie mierzy tętna a Runtastic ma ocję pomiaru ale się nie komunikuje . Proszę o pomoc co robić . czy jest jakaś płatna aplikacja na win 8 która sie skomunikuje z transmiterem POLAR ??? I jak skopiować wcześniejsze wyniki z S.T. do RUNTASTIC PRO
Jest endomondo http://www.windowsphone.com/pl-pl/store ... 237de2db9e ale opinie nieciekawe i nie ma wersji pro więc brak informacji o strefach itp. Ale sprawdzić można czy się z pulsometrem dogada.
Sports Tracker powinien mieć export do gpx, a potem to już w zasadzie wszędzie można importować (pytanie czy zaimportują się dane o tętnie bo to nie zawsze działa)
banan40
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49 min

Nieprzeczytany post

Chyba jednak ma tylko import z gpx , czyli mogę pobrać , chyba ze się mylę ....
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

banan40 pisze:Chyba jednak ma tylko import z gpx , czyli mogę pobrać , chyba ze się mylę ....
Tu pokazują jak to z telefonu zrobić http://www.youtube.com/watch?v=g9Iu2DhJTtQ ale to delikatnie mówiąc rzeźba. Jak nie ma opcji eksportu na www to w zasadzie należy się od tego softu trzymać z daleka.
<edit> Tu piszą, że się dahttp://fitback.pl/biegaj-z-nami/41 <edit>
krakow2000
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Endomondo na chwilę obecną odradzam... mam same problemy z nim... ustawiłem interwały ale często aplikacja myli się np. zamiast 9 min daje sygnał po 9:40 albo przed 9. Minutowa przerwa na marsz a ten po 10-15s potrafi zasygnalizować iż czas biegać... ostatnio nawet w telefonie miałem iż przebiegłem 6 km gdzie na stronie pokazywało 2.8km w takim samym czasie... tak więc sam przesiądę się z endomondo pro na jaką inną aplikację... zbyt dużo problemów... nie wspomnę o tym iż często mimo iż piknie, że dobiegłem do celu to i tak liczy dalej mimo iż teoretycznie czas zatrzymany (odległość)... nie wspomnę o tym iż aby przestał to robić trzeba zatrzymać aplikację poprzez "stop" co niekiedy jest uciążliwe bo aplikacja usypia i po kilkunastu/dziesięciu sekundach się budzi... ostatnio coś się to nasiliło...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ