Sprzedam Garmin 305
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 35:12
- Życiówka w maratonie: brak
Zegarek posiada gwarancję do lipca 2014 r. Zegarek jest w pełni sprawny, używany na codzień - może nosić lekkie ślady używania (ekran nie jest porysowany). Do niego dodaje kartonik z akcesoriami. Niestety padł mi czujnik tętna (prawdopodobnie jakieś zwarcie bo wylały 2 sztuki baterii - dla kupca pasjonata mogę go również wysłać:). Oferty, pytania proszę przesyłać na adres szymon_fluks@wp.pl. Przy satysfakcjonującej cenie wysyłka na mój koszt:)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:18
- Życiówka w maratonie: 3:18:55
Czegoś tu nie rozumiem... jeżeli zegarek jest jeszcze na gwarancji, a pasek zepsuty to dlaczego go nie reklamujesz tylko próbujesz komuś sprzedać?
-
- Rozgrzewający Się
Pasek HR pochodzi jeszcze od poprzedniego egzemplarza, dlatego nie podlega reklamacji.arturdj pisze:Czegoś tu nie rozumiem... jeżeli zegarek jest jeszcze na gwarancji, a pasek zepsuty to dlaczego go nie reklamujesz tylko próbujesz komuś sprzedać?
Rozważam sprzedaż bo chce się przesiąść na 310 XT.
-
- Rozgrzewający Się
Cena 400 zł załatwia sprawę od ręki. Niższe propozycje proszę przesyłać na mojego maila. Rozważę każdą sensowną i po prostu dam w miarę szybko odpowiedź:) Na forum mogę dać znać trochę później.