ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
aspi
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 57:20
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ania102 pisze:aspi Fajnie, że się udało. Ja i Ma_tika też pobiegniemy. Już się nie mogę doczekać! Gdyby jeszcze pogoda mogła być taka jak dziś:-D Może tym razem się spotkamy i uwiecznimy to na pamiątkowej fotce. Zupełnie odpuszczam walkę o super czas, bo podejrzewam, że poprawię ten z zeszłego roku. Gdyby tak nie było, nie wpadnę w rozpacz.
naprawdę będziecie???? super!!! ja wciąż jestem pełna obaw, nigdy jeszcze takiego dystansu nie pokonałam, więc bieg typowo na zaliczenie będzie

w jakie czasy celujecie?
kobiecy blog o bieganiu dla początkujących
http://runningownia.blogspot.com/
PKO
5_monika
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

O Matko !
Przeczytałam regulamin Kampinoskiego biegu "Zaleca się zabranie ze sobą telefonów komórkowych, należy z nich korzystać w przypadku zagubienia się na trasie"
Toż to nie jest oczywiste którędy biec :orany:
To kciuki za Was będę trzymać :taktak:
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no własnie dziewczyny, jaki czas?
Aspi, ja też tyle nie przebiegłam i w ogóle nie miałam w tym roku planów na takie dystanse, ale Ania mnie przekonała :) Biegnę na luzie i zupełnie treningowo, tak jakbym wyszła na weekendowe wybieganie :)
Poza tym bardzo chciałam przebiec się w lesie, bo ostatnio mam mało okazji.
Ania, a Ty jaki mialas czas w zeszłym roku?
Mam nadzieję, że pogoda bedzie jeszcze ładna.
No własnie, czy ktos mi może wytlumaczyć czemu w lecie wszystkie zawody zaczynały się w samo południe i w najwiekszy upał, a jesienią muszę biegać po lesie o 9 rano? :ojoj:
Obrazek
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

5_monika pisze:O Matko !
Przeczytałam regulamin Kampinoskiego biegu "Zaleca się zabranie ze sobą telefonów komórkowych, należy z nich korzystać w przypadku zagubienia się na trasie"
Toż to nie jest oczywiste którędy biec :orany:
To kciuki za Was będę trzymać :taktak:
Monika, w pakiecie ma być też mapka z oznaczeniem trasy i szlaków :)
Mam nadzieję, że jednak będę biec w towarzystwie, w koncu to nie 5 km, gdzie każdy gna byle szybciej.
Obrazek
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Półmaraton odbywa się przy okazji maratonu, a maraton lepiej, żeby się po ciemku nie kończył. Po zawodach trzeba też posprzątać, zdjąć oznaczenia, trochę roboty jest.
Co do telefonu, to w zeszłym roku się komuś przydał. Przy odrobinie pecha da się w puszczy zgubić, a tłoku tam nie ma i lepiej, żeby było jak wezwać pomoc. Nawet ja zabieram telefon;-) Bywały odcinki, że biegłam sama - nikogo za mną, nikogo przede mną... Mapkę też wcisnęłam do mikro-kieszonki w spodniach.
Rok temu wykręciłam czas 2:04:57 - więc jak widzicie nie szalałam. W Półmaratonie Warszawskim miałam coś koło 1:52:14, żeby było jasne;-)
W lesie się tak przyjemnie biega, że nie ma sensu zbyt się spieszyć.
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ma_tika gdybym miała pewność, że wytrzymam Twoje tempo, to bym chętnie z Tobą biegła
Awatar użytkownika
aspi
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziewczyny, to jeśli biegniemy na ok. 2h, to ją podejmuje wyzwanie. Proponuje spokojne wybieganie w tempie konwersacyjnym, będzie okazja się lepiej poznać :-)
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

a ten kampinos to PÓŁMARATON? :szok: jesli tak to super dziewczyny mierzycie! GRATKI!

edi niestety zobaczymy sie dopiero w listopadzie :ojoj: :echech: :ech: :ech: :ech: :ech: dzisiaj zaciagnelam młodego jeszcze na fitnes ale juz mi sie tam pokladał,kwękał i stekal jak nigdy i wydoił ma prawie cała wode :zero: nie miałabym sumienia zostawic go ...Napaliłam sie jak głupia bo chcialam na kawke z Toba wyskoczyc a tu wielka dupa :ojoj: wielka tlusta zafajdana duuupa :wrrwrr:
Ale zaraz zadzwoniłam do znajomych upewnic sie ze oni jada 11.11 do Gdyni ,ze dokladam sie do paliwa,ze rezerwuje miejsce w aucie...
A dzisiaj na stronie naszego miasta ...info ze 11.11 odbedzie sie -----UWAGA!-----bieg niepodleglosci!!Od frekwencji zalezy czy w innych terminach cos sie bedzie dzialo...Kuszace ALE juz Gdynia zaklepana i Ci znajomi tez chca do gdyni bo posmakowało im w maju :spoko: No chyba ze u nas bedzie o 9ej rano :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

cavcia biegni kochana i dokop 50 min :hej: A takie miałam zalozenie ze bede sie trzymac Twojego zadka to moze cosik utne z tego mojego zakletego 56-58 :sss:
Obrazek
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

aspi pisze:Dziewczyny, to jeśli biegniemy na ok. 2h, to ją podejmuje wyzwanie
tak + /- 15 min. Zamierzam biec na samopoczucie. A że z samopoczuciem rano u mnie słabo .... :bleble:
ania102 pisze:Ma_tika gdybym miała pewność, że wytrzymam Twoje tempo, to bym chętnie z Tobą biegła
Ania, daj spokój. Po pierwsze nasze wyniki róznią się o jakąś minutę-półtorej, a po drugie kto tu ma doswiadczenie w długich dystansach? No kto?? :)
Proszę mnie tylko hamować jakbym zbyt szybko chciała wyrwać do przodu.

co do trasy:
w regulaminie stoi: "Trasy dodatkowo zostaną oznaczone taśmami oraz znakami kierunkowymi, w kluczowych miejscach będą sędziowie wskazujący kierunek biegu." Chyba się nie zgubimy?????
Obrazek
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj szkoda. :echech: Już się nastawiłam i w planie było spaghetti pobiegowe u mnie.

No to do listopada. :echech:
Awatar użytkownika
aspi
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:"Trasy dodatkowo zostaną oznaczone taśmami oraz znakami kierunkowymi, w kluczowych miejscach będą sędziowie wskazujący kierunek biegu." Chyba się nie zgubimy?????
no pewnie, że się nie zgubimy! w takim gronie?? :-)
a w razie czego ja telefon zawsze mam na ramieniu

czy bierzecie na trasę coś do jedzenia/picia?
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

aspi pewnie na trasie będzie punkt odżywiania, rok temu były na nim rodzynki, morele suszone, chyba też banany, czekolada; może przed startem łyknę żel. Na trasę nie biorę nic - tylko telefon, mapkę, chusteczki.

Ma_tika nie ma sprawy, będę Cię wyhamowywać:-)
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

aspi pisze:czy bierzecie na trasę coś do jedzenia/picia?
na PK3 (ok. 13 km) ma byc picie + rodzynki i ciasteczka

ja raczej nic nie biorę. moze jakiegos malego batona do kieszeni. nie wiem jeszcze. żele mam nie wyprobowane, a nie chce rewolucji na trasie. zreszta nie sadze, abym miala problem z odcieciem energii na takim dystansie, szczegolnie, ze nie bedzie upału, a planuję biec tempem treningowym, a nie w trupa ;-)
tak naprawde to jeszcze mam to wszystko nieprzemyslane. duzo zalezy od pogody i od tego jak sie ubiore, a tym samym co sie da upchnac do kieszeni.
w regulaminie jest napisane, ze zalecaja miec pol litra wody, ale musialabym wziac camel baga, a wolę nie.
Obrazek
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W takim razie, koleżanki, proszę godnie reprezentować nasze forum :oczko: Życzę wszystkim miłego biegu i świetnych czasów.
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

fajnie maja dziołchy :echech: :hejhej: zazdraszczam...i spotkania i biegu -oby szybko nam tu fotki dostarczyły!!!

A ja miałam jutro na BBL isc na test coopera i nie wiem...kombinuje kogos do Mlodego :spoczko: I nawet bieg jakis u nas organizuja charytatywny.Nie ma czasów ,nie ma wygranych-sa cegiełki na rzecz schroniska dla zwierzat.Miały byc Karwiny-moze chociaz na pocieszenie uda sie w mojej miescinie?...

cavcia ale Ty biegniesz u siebie? Zycze Ci powodzenia :taktak: trzymam kciukasy :taktak:
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ