ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

KALOSRAKI :hahaha: miały być kalosraki :ble:

slyszeliscie o tej smierci na Biegnij Warszawo? O fuck...smutne...no ale mogło sie zdarzyć wszedzie a najgorsze teraz bedzie biadolenie czy biegacze o siebie dbaja,czy sie badaja,czy odpowiedni sie przygotowują ble ble ble :ojoj: Lepiej umrzec w biegu niz na kanapie spijajac kolejnego browara...glupia refleksja ale...
Obrazek
PKO
5_monika
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

zdarzają się takie rzeczy, ale czytałam, że karetki na miejscu za metą nie było, nie wiadomo jak było z tym zapleczem medycznym organizatora

taak jestem do tyłu ze slangiem, a prawidłową godzinę na forum ustawiłam dziś :jatylko:
Awatar użytkownika
kambodja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na Biegnij Warszawo pogoda świetna - do samego końca łamałam się z ubraniem - w końcu zostałam w samym krótkim rękawku i legginsach 3/4 i było bardzo ok - biegnąc współczułam ludziom w bluzach bo tak grzało słońce.
Wynik 62 minuty - nie porównuję się z Ania102 i Stara Dama - gratulacje dziewczyny !!!!
Żałowałam, że nie ustawiłam się bliżej startu i czekałam aż ruszymy dobre 20 minut tyle było ludzi.
Z organizacji - toalety - kooooolejki, ale nie będę narzekać bo za to sam doping był genialny na trasie - łącznie z zespołem Mazowsze w Ujazdowskich wycinającym chałupce :hej: . Ręka mnie bolała od przybijań piątki z Maszeruję-Kibicuję.
Dla mnie sukcesem jest to, że nie wyrwałam za tłumem jak tydzień temu w biegu na piątkę tylko biegłam swoim tempem bez zatrzymywania, a podbieg na Spacerowej mnie nie zmęczył :spoczko:

Ta śmierć to bardzo smutna wiadomość, w Jerozolimskich też ktoś na trasie leżał a obok karetka i sanitariusze :echech: Jak wbiegałam na metę też jakaś laska się przewróciła wooo matko
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
5_monika
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Gratki dla wszystkich startujących dziewczyn, tych z życiówkami i bez :taktak: :taktak:
Jak minę granicę 10 km, to też się zapiszę na bieg :usmiech:
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina pisze:najgorsze teraz bedzie biadolenie czy biegacze o siebie dbaja,czy sie badaja,czy odpowiedni sie przygotowują ble ble ble
ale to chyba dobrze? nie nazwałabym tego biadoleniem. niech dbają, niech się badają i przygotowują się.
dla mnie niezdrowe jest zachęcanie każdego do biegania. że to niby taka aktywność dla każdego, że każdy może przebiec 10km, ba, maraton każdy może przebiec! phi, co to takiego, wystarczą 2 m-ce przygotowań i jestem maratonczykiem.
Obrazek
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

taaa zdrowy jet ruch, ale bieganie tu bym się kłóciła :D Mam podobne zdanie co Ma_tika... a słyszę zewsząd, że to nie filozofia tak sobie szurać. I znam ludzie którzy z marszu sobie biegną dychę, albo bez specjalnego przygotowania po imprezie maraton... albo biegają w trampkach czy innych nie przystosowanych butach. Nie patrząc na długofalowy skutek który kiedyś nastąpi po takim traktowaniu ciała.
Fakt jest faktem, że nastała moda na bieganie, niedawno każdy kto miał lustrzankę był fotografem bo tak modnie i stylowo być na forach foto etc.
Teraz modnie jest być biegaczem więc wiele osób biega lub próbuje...

a ja spadam na urlop, 3 majcie się i za dużo nie gadajcie bo nie nadążę czytać po powrocie!!!!

BUUUZIAKIII!!!!

ps. Aspi dziś nad ranem myślałam o Tobie, obudziłam się po 5 tej i bełkotałam do małża, że Aspi o tej porze biega i jaka to nieludzka pora na wysiłek fizyczny :D Rano mi opowiadał, że mu bredziłam a on spać próbował. Podziwiam Twoją determinację bo było ciemno, zimno i śpiąco !!!!!
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kambodja, dla Ciebie też gratulacje.
Trudno porównywać czasy biegów ulicznych, bo warunki są bardzo różne. Moja ostatnia trasa była płaska jak stół, wtedy jest dużo łatwiej, bo wiecie jak podbiegi potrafią jednak dać w kość.
Awatar użytkownika
aspi
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 57:20
Kontakt:

Nieprzeczytany post

papillon pisze:ps. Aspi dziś nad ranem myślałam o Tobie, obudziłam się po 5 tej i bełkotałam do małża, że Aspi o tej porze biega i jaka to nieludzka pora na wysiłek fizyczny :D Rano mi opowiadał, że mu bredziłam a on spać próbował. Podziwiam Twoją determinację bo było ciemno, zimno i śpiąco !!!!!
Papillon, szalona, ależ się uśmiałam z samego rana :-)
Na razie porzuciłam poranne bieganie po tym, jak któregoś wtorku czułam w pracy, że zejdę przez tę pobudkę o 4.30....
Może kiedyś do tego wrócę, a na razie wróciłam do trenowania nocnego.

I ja się pochwalę - w Hajnowskiej Dwunastce miałam czas 1:04:14 i wróciłam z nową życiówką na 10 km - 54:14 :hej:
No i zakochałam się w terenowym bieganiu!
kobiecy blog o bieganiu dla początkujących
http://runningownia.blogspot.com/
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O matko, kobiałki, aleście postów naprodukowały :orany:
I o klaesronach i o snach :hahaha:
Gratulacje dziewczyny za starty!
ASPI ale Ty zaczynasz szybko biegać :orany:

Wilma WITAJ!!!! :hej:

Franklinba, "grzejesz" nogi przed startem? Tam chyba będzie mocno po górkach bieg :hej:
W środę pobiegnę oblukać traskę, to dam znać co nas czeka.
Awatar użytkownika
kambodja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Stara Dama pisze:Kambodja, dla Ciebie też gratulacje.
Trudno porównywać czasy biegów ulicznych, bo warunki są bardzo różne. Moja ostatnia trasa była płaska jak stół, wtedy jest dużo łatwiej, bo wiecie jak podbiegi potrafią jednak dać w kość.
dzięki :ble:
mi w ogóle z gps wyszło, że przebiegłam faktycznie ponad 11 km a nie 10 k - wiadomo - omijanie ludzi, zygzaki itp. - więc to jest de facto czas na dłuższym dystansie :spoko:
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cavcia to jednak biegniemy? :hej: :bum:
no czytalam o tej górce ze ponoc zabójcza :spoczko: ale co tam-mozna chyba ją przejsc? :ble:
Edziu czytalam ze mam wysiasc na Redłowie a potem autobusem dojechac-ale jakim? jaka linia?A tak w ogole to chyba bedziesz musiała odebrac moj pakiet (jest jakis?) bo ja wpadne na ostatnie minuty :taktak:

No i jak sie mozna było spodziewac...tekst mojej mamy dzisiaj:"Ty juz przestan z tym bieganiem,słyszysz co sie dzieje..." jenyyy...
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A może coś takiego Was zainteresuje? :)

Obrazek
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nooo napewno fajne :hejhej: ale nie ma normlanego dojazdu -bez kombinowania :ble:
Obrazek
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aspi, ale Ty szybka, kobieto jesteś. :bum:
Zaczęłam wczoraj wreszcie ćwiczenia core stability. Oczywiście połowy nie umiałam zrobić, a dziś najbardziej bolą mnie palce stóp. :hahaha:
Awatar użytkownika
aspi
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 57:20
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Stara Damo - a które ćwiczenia robisz, dasz linka?

A przy okazji zapraszam na relację z Hajnowskiej Dwunastki :-)
http://runningownia.blogspot.com/2013/1 ... lacja.html
kobiecy blog o bieganiu dla początkujących
http://runningownia.blogspot.com/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ