Sprzedam Garmin FR10 + dodatki [FuelBelt, żele]- 420zł z wys

Awatar użytkownika
ZbigniewX
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Garmin kupiony w autoryzowanym sklepie we Wrocławiu 18-07-2013 . Na zdjęciach, filmikach nie podobała mi się ta wersja kolorystyczna, w sklepie przymierzałem i oglądałem wszystkie-ta jest jednak najładniejsza. Srebrna, zielona, fioletowa są za małe na męski nadgarstek, nawet szczupły. Pomarańczowa brzydka. FR10 co najdziwniejsze łapie szybciej GPS niż 310 i 910 co jest absurdem! Zegarki 3-4x droższe dłużej wyszukują fixa, paranoja.
W zestawie cały komplet:zegarek, paragon, gwarancja, papierki, pudełko, kabelek. Dodaję bidon na rękę Fuelbelt 10oz z kieszonką używany tylko kilka razy[cena z 50zł] plus 3 żele z kofeiną na nabranie chęci do biegania-ja rzucam kofeinę, oraz frotkę z kieszonką w której trzymałem wszystkie zegarki do biegania.
Zegarek nie ma najmniejszej nawet rysy itd, oprogramowanie zegarka 2.2, gps-a 2.6 .
Tylko wpłata na konto, nie wysyłam za pobraniem. Wyślę w dodatkowym sztywnym pudełku priorytetem, po wysyłce podam datę, godzinę nadania przesyłki jak też jej nr. Tyle bełkotu w stylu allegro, koniec.
Cena 420zł z wliczoną wysyłką, kontakt przez PW, nie rezerwuję, cena też jest OK.

Obrazek
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
PKO
Tumael
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

czy można na nim ustawić trening interwałowy?
Biegam od 02-2013
Awatar użytkownika
ZbigniewX
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jedynie prosty, nazywa się to w zegarku bieg/chód i ma dwie wartości w oparciu o czas. Trwa aż sam nie zakończysz treningu, nie można ustawić ilości powtórzeń. To jest prosty zegarek, szybko łapiący fixa.
Awatar użytkownika
ZbigniewX
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Edit:
Nieaktualne, zostaje.
New Balance but biegowy