Stosowanie antybiotyku

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
messi169
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, zacząłem brać ostatnio antybiotyk, lecz jestem w pełni zdrów, jest to antybiotyk na pryszcze na plecach. Tu i ówdzie słyszałem opinie, że nie powinno się biegać podczas kuracji antybiotykowej. Dzisiaj natomiast przebiegłem 7 km i czułem się bardzo dobrze, tak dobrze, że życiówkę o 20 sekund poprawiłem. Moja kuracja będzie trwała kilka miesięcy, nie wyobrażam sobie, że mógłbym przestać biegać, szczególnie, że za parę dni rozpoczęcie roku akademickiego, a ja jestem na awf-ie.
PKO
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Antybiotyk na pryszcze? Doustnie czy miejscowo? Bo na pryszcze to raczej miejscowo, aczkolwiek dermatologiem nie jestem... Najlepiej zapytaj lekarza ktory Ci przepisal lek.
Awatar użytkownika
krasnoludek6
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: <40
Życiówka w maratonie: 3:27

Nieprzeczytany post

bralem anty przed maratonem wroclawski tydzien temu ,dokladnie przed maratonem na 3 dni odstawilem .
Faktem jest ,ze mnie oslabil na 10kn pewnie bym nie poczul chociaz od startu bylo cos nie tak ,,dzisiaj jestem chory [pogoda i niedokonczona kuracja].

To prawda nie powinno sie brac antybiotyku,bez wdawania sie w szczegoly :hahaha:
messi169
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Też kiedyś bym nie pomyślał, że antybiotyk na pryszcze można brać doustnie, ale ten jest doustny. Po prostu eliminuje niepożądane bakterie w organizmie odpowiedzialne, za tworzenie się pryszczy.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ