Wiele wymagań, niewiele wiedzy. Las, 90kg,

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mariq: te nb są spoko.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
PKO
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tak informacyjnie...Co prawda budżet wyższy, bo 299,-, ale wyhaczyłem "wyprzedażowe" trailówki na las i trudniejszy teren: Mizuno Wave Ascend 7 . But wygodny, szeroki (co mnie głównie zachęciło), bieżnik agresywniejszy. Mizuno się ceni, więc ta cena była atrakcyjna. But z myślą o jesieni i zimie, oczywiście nie w zaspy, ale w przetarty teren ;)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mariq:
Mam te papcie. Moim zdaniem są świetnie zważywszy na ich cenę. Lekkie, elastyczne, przewiewne, mięciutki zapiętek, minimalny drop i praktycznie żadnej amortyzacji :)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Liberty
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:12
Życiówka w maratonie: 3:29:26

Nieprzeczytany post

A ja Ci polecę coś innego. Buty do lasu i w teren. Puma Faas 250 trail. Wpisz sobie w allegro, są poniżej 200 zł. Biegam w nich po bezdrożach od wiosny, zrobiłem kilkaset błotno-leśnych kilometrów i wszystko pięknie gra. Nic nie obciera i nie przeciera się też:)
Biegam od listopada 2011. PB: Półmaraton Warszawski 2014 - 1:34:46. Toruń Maraton 2016 - 3:25:11.
Awatar użytkownika
Ejdem
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48m15s

Nieprzeczytany post

Jeśli o mnie chodzi to już nie szukam terenowych. Szukam asfaltowe bo na mój las takie dają radę :-)
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Liberty, fajny but, kiedyś go mierzyłem i nawet na moją szeroka stopę dawał radę :) ...Teraz na allegro szukałem 300-tek tr, zupełnie zapomniałem o 250tkach...Wygodny but, jak domowy bambosz, do tego chyba lekki, pamiętam tylko, że powątpiewałem, jak taki delikatny but przetrwa słotną jesień i śnieżną zimę....Cena jest bardzo fajna....
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Liberty
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:12
Życiówka w maratonie: 3:29:26

Nieprzeczytany post

W 300 tr nie biegałem, ale na zdjęciach wyglądają jak 250-tki. A jeśli nie ma różnicy, to po co przepłacać:)
Biegam od listopada 2011. PB: Półmaraton Warszawski 2014 - 1:34:46. Toruń Maraton 2016 - 3:25:11.
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ejdem pisze:Jeśli o mnie chodzi to już nie szukam terenowych. Szukam asfaltowe bo na mój las takie dają radę :-)
słusznie, choć na jesieni czy przy roztopach, agresywny bieżnik czasami się przydaje ale z drugiej strony, takie warunki nie występują na codzień
Awatar użytkownika
Ejdem
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48m15s

Nieprzeczytany post

Decathlon przyjął moje buty. Żaden inny sklep by tego nie zrobił

Pojechałem do biegosfery, nagrałem ruch, dobrałem buty i tym oto sposobem kupiłem Asics GT - 1000. Rozmiar 44,5 zamiast 43 Ekiden 200. W tym 43 było mi dużo, dużo za ciasno. W GT 1000 biegało się (na bieżni) dużo lepiej od innych modeli Asics albo w innych butach NB lub Brooks.

Dziś będzie pierwsza próba biegowa :-) Mam nadzieję, że w końcu kupiłem buty na rok a nie na kilka miesięcy :D
Awatar użytkownika
tomasir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:mariq:
Mam te papcie. Moim zdaniem są świetnie zważywszy na ich cenę. Lekkie, elastyczne, przewiewne, mięciutki zapiętek, minimalny drop i praktycznie żadnej amortyzacji :)
A miałeś okazję biegać w nich w bardziej kamienistym terenie też?
zgodnie z naturą!
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po drobnych kamieniach da się w nich biegać choć podłoże czuć dość wyraźnie. W coś poważniejszego ja bym się nie odważył w nich zapuścić :)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
tomasir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

że może być czuć - wiadome, bardziej czy się nie ślizgają - bo tego się obawiam.
zgodnie z naturą!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ