Bartek - regularne bieganie i jak najlepsze osiągi

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
BartoszW
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35.59 w wieku 16lat
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

23.08.2013

Dzisiejszy trening to moja radosna twórczość... trochę wybiegania trochę przebieżek a nawet lekkich sprintów i nawet nawet ta szybkość wygląda.
Jak na faceta z 4-cyfrowym IQ coś musiało jednak ujść mojej uwadze - to rzadko się zdarzało. Mogłem odcisnąć piętno na losach świata a odcisnę się na chodniku.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
BartoszW
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

26.08.2013

Dziś były 2 treningi... z rana wybieganie , prawie 90min
w południe 2X2 p 3.30min druga dwójka ... tempo 3.13/km :taktak: do tego doszło ze 40min truchtania i kilka przebieżek
Jak na faceta z 4-cyfrowym IQ coś musiało jednak ujść mojej uwadze - to rzadko się zdarzało. Mogłem odcisnąć piętno na losach świata a odcisnę się na chodniku.
Awatar użytkownika
BartoszW
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

27.08.2013

Tak jak ostatnio zacząłem po te 4.15... to dziś zaczęło się po 4.08/km potem biegłem już innymi trasami i wyszło może tylko ponad godzinka. Wieczorem pływanie 2 razy po 14 basenów. Ludzie trochę przeszkadzali. Robiłem je luźno w 7 min :) ostatni basen nawet 27sekund spokojnie więc jakiś tam progres jest.
Awatar użytkownika
BartoszW
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

14.09.2014

http://www.maratonypolskie.pl/wyniki/20 ... erp3op.pdf

69 miejsce w biegu Westerplatte z satysfakcjonującym już czasem 37,56 na 2816 uczestników to już ktoś powiedziałby że bardzo dobry wynik. Nie mniej jednak ja tam tym biegiem zmiażdżyłem przede wszystkim siebie :bum: pierwszy km 4.07 ... 2 kolejne po 3.43... a więc za szybko bo średnia wyszła 3.47.5/km ... najbardziej rozbrajający jest fakt że biegnąc ten początek z kumplami normalnie rozmawialiśmy i nie używałem rąk :hej: bo... był to tylko trening :bum: W zasadzie w ogóle nie wszedłem w beztlen i nie jestem teraz jakoś zmęczony. Myślę że były szanse na pierwszą trzydziestkę. ok - koniec przechwałek już na dniach biorę się dalej do ciężkiej pracy. Oby tak dalej :taktak:
ODPOWIEDZ