Leemonca - kometarze
Moderator: infernal
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
- Życiówka w maratonie: brak
Brawo Jola! Gdzieś przeczytałem, że walka z kontuzją jest jak kłótnia z partnerem : naucz się słuchać "przeciwnika", ale nie daj mu się przekrzyczeć Nie bagatelizuj swojej dolegliwości, ale nie pozwól, aby jej widmo przesłoniło Ci to, co w bieganiu najpiękniejsze Będzie dobrze, po prostu to wiem...
"Czytam " Tomka na Garminie: włóż mu jakieś ciężary do butów, bo strach pomyśleć gdzie On dobiegnie któregoś dnia
"Czytam " Tomka na Garminie: włóż mu jakieś ciężary do butów, bo strach pomyśleć gdzie On dobiegnie któregoś dnia
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
no proszę
wracam z urlopu i co ja widzę? fantastycznie Jola, że znowu możesz biegać!!!!
PS -te Diabelskie Górki - to to, o czym pisał kiedyś Tomek?? łaaadne tereny; jesień przed tobą, ostrożnie wracaj do siebie i zobaczysz - jeszcze przed zimą pobiegasz tam sobie zupełnie na luzie
wracam z urlopu i co ja widzę? fantastycznie Jola, że znowu możesz biegać!!!!
PS -te Diabelskie Górki - to to, o czym pisał kiedyś Tomek?? łaaadne tereny; jesień przed tobą, ostrożnie wracaj do siebie i zobaczysz - jeszcze przed zimą pobiegasz tam sobie zupełnie na luzie
-
- Zaprawiony W Bojach
No no moje gratulacje!!! Chylę nisko czoła
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Jola! Ludzie są wysocy, Ty - jesteś wielka!!! Gratulacje, szacunek dla uporu w dążeniu do celu, nawet takiego - a może zwłaszcza takiego - który pojawi się nagle ! Pokazałaś mi, a może przede wszystkim chyba samej sobie - że "chcieć to móc" Brawo!
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Ewela, Robert - dziękuję.
Wiedziałam, że kontuzja mnie nie pokona, ale zupełnie zmieniłam swoje myślenie na temat biegania.
Wiedziałam, że kontuzja mnie nie pokona, ale zupełnie zmieniłam swoje myślenie na temat biegania.
- Zaprawiony W Bojach
chapeau bas Po polsku - szacun
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Jola, gratulacje! Fajnie się patrzy na takie biegowe małżeństwo
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki, ale Ty również pomykasz jak gazela, więc szacun - dla Ciebie.Arriba pisze:chapeau bas Po polsku - szacun
Dzięki, zaczyna mi brakować wspólnych treningów. Tomka nie dogonię, a przeszkadzać mu nie chcę w przygotowaniach do maratonu. Ale polecam każdemu, bardzo fajnie, bo jedno rozumie potrzeby drugiego. Nikt nie marudzi, gdy trzeba wyjść na treninggrim80 pisze:Jola, gratulacje! Fajnie się patrzy na takie biegowe małżeństwo
-
- Zaprawiony W Bojach
Jakem Cię czytała, to zupełnie jakbym tam z Wami była Pykasz zawody już to Ciechocinek, już to stolyca, to może skusisz się na Bieg Niepodległości? Rozważam opcję wystartowania i przepełzania ichniej trasy.
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Daj spokój
To były moje pierwsze zawody. W tę sobotę biegnę "dyszkę" po sąsiedzku w Grudziądzu
i za tydzień "piątka" na maratonie. Może w cyklu "Z biegiem natury" wezmę udział. To byłoby na tyle w tym roku. Człowiek się napaczy jak koledzy Runnersi latają, to mu ochota przychodzi..
Dzięki za propozycję biegu niepodległości, ale chyba już finansowo i logistycznie nie damy rady. Nie ukrywam,że wypad na maraton trochę nadwyręży nasz budżet i uszczupli czas wolny. Niemniej jednak MUSIMY się spotkać gdzieś w połowie drogi na jakimś biegu... Ciebie muszę poznać i znów zobaczyć Roberta
To były moje pierwsze zawody. W tę sobotę biegnę "dyszkę" po sąsiedzku w Grudziądzu
i za tydzień "piątka" na maratonie. Może w cyklu "Z biegiem natury" wezmę udział. To byłoby na tyle w tym roku. Człowiek się napaczy jak koledzy Runnersi latają, to mu ochota przychodzi..
Dzięki za propozycję biegu niepodległości, ale chyba już finansowo i logistycznie nie damy rady. Nie ukrywam,że wypad na maraton trochę nadwyręży nasz budżet i uszczupli czas wolny. Niemniej jednak MUSIMY się spotkać gdzieś w połowie drogi na jakimś biegu... Ciebie muszę poznać i znów zobaczyć Roberta
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
No to mam propozycję. 20 październik Bydgoszcz półmaraton i 5 km,czyli dla każdego coś miłego Co Wy na to???
-
- Zaprawiony W Bojach
Miałam ochotę na jakąś dychę, ale moja odpowiedź - jak przed wyjściem na wagary: jak "wszyscy", to ja też
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Jola, treningi super, ale oglądanie zdjęć taaaakiego obiadu po 21....? "I nie wódź mnie na pokuszenie...." :uuusmiech:
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
A kolegi wyżej zaproszenie też dotyczyło