Tak jak koledzy piszą. Boswellia jest znakomitym ziółkiem w walce z kontuzjami. Dlatego tak zachwycam sie zestawem stawowym.
Skład: Boswellia extrakt 65%
Zingiber extrakt 5%
Curcumin extrakt 99%
Cissus extrakt 50%
Piperine 95%
W skład zestawu wchodzi kilka ziół które wzajemnie potęgują swoje działanie.
Opis w/w ziół ~~~> http://www.sportacademy.pl/smf/index.ph ... 368.0.html
I nie ma bata na taki skład! To musi działać i działa!
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
jest wiele innych ziół poza w/w napewno taki zestaw jest zbędny dla założyciela wątku bo to jest juz lek a chodzi o profilaktyke i na dodatek drogi, profilaktycznie najlepiej zdrowo trenować żeby żadne zioła nie były potrzebne
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
marcinostrowiec pisze:jest wiele innych ziół poza w/w napewno taki zestaw jest zbędny dla założyciela wątku bo to jest juz lek a chodzi o profilaktyke i na dodatek drogi, profilaktycznie najlepiej zdrowo trenować żeby żadne zioła nie były potrzebne
Do leku to nawet takiemu zestawowi jeszcze daleko Można by taki zestaw zrobić taniej, należało by użyc mało wartościowych komponentów, ale czy to ma w tedy sens? Skład i stężenia ekstraktów nie są przypadkowe. To ma działać i działa.
Jest wiele innych ziół? Wymień kilka innych które miały by udowodnione naukowo działanie. Oprócz kory wierzby, która w małym stopniu zmniejsza nasilenie stanu zapalnego nie ma na rynku niczego co by mogło namacalne pomóc.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
żółtySzalik pisze:Czy Boswellia załagodzi sprawę po zwichnięciu stawów skokowych? Pozwoli je szybciej zregenerować?
Przede wszystkim potrzebny jest czas! Czas na regenerację.
żółtySzalik pisze:Czy Boswellia załagodzi sprawę po zwichnięciu stawów skokowych? Pozwoli je szybciej zregenerować?
Boswellia dziala przeciwbolowo i przeciwzapalnie wiec w przypadku zwichniecia stawu moze miec pozytywne dzialanie. Ostatnio natrafilem na masc z z Boswellia i zywokostem (pamietam, ze jak bylem maly, moja babcia uzywala korzenia zywokostu w przypadku bolow stawowych). Szybsza regeneracja? Z tym trzeba uwazac, to raczej zlagodzenie objawow. Uszkodzone struktury potrzebuje czasu i nie da sie raczej przyspieszyc procesu regeneracji.