To będzie raczej późny początek sezonuSkoor pisze:Ja tez dzis wyciagnalem swojz mysla oddania do serwisu o w tamtym roku km sie najezdzilo, a teraz do sezonu jest nieprzygotowany.

Moderator: beata
To będzie raczej późny początek sezonuSkoor pisze:Ja tez dzis wyciagnalem swojz mysla oddania do serwisu o w tamtym roku km sie najezdzilo, a teraz do sezonu jest nieprzygotowany.
Gorzej jak ktoś ma z domu do miejsca pracy jakieś 150 metrówMa_tika pisze:Dziewczyny, jak macie problem z rowerem, to polecam go wykorzystać jako środek transportu do pracy. jest to trochę upierdliwe, ale da się zrobić. zawsze to trochę km wpadnie, porcja ruchu zapewniona, a oszczednosci na benzynie i parkowaniu, że ho ho
Kilkadziesiąt razy objechać trasę i coś z tego wyjdziemaly89 pisze:Gorzej jak ktoś ma z domu do miejsca pracy jakieś 150 metrówMa_tika pisze:Dziewczyny, jak macie problem z rowerem, to polecam go wykorzystać jako środek transportu do pracy. jest to trochę upierdliwe, ale da się zrobić. zawsze to trochę km wpadnie, porcja ruchu zapewniona, a oszczednosci na benzynie i parkowaniu, że ho hoWiele kilometrów to dzięki temu nie wpadnie
no proszę, a ja myślalam, że mam tak skandalicznie blisko - tylko 10 km (jak juz kiedys pisalam, niewielkie to moje miasto...)maly89 pisze:Gorzej jak ktoś ma z domu do miejsca pracy jakieś 150 metrówMa_tika pisze:Dziewczyny, jak macie problem z rowerem, to polecam go wykorzystać jako środek transportu do pracy. jest to trochę upierdliwe, ale da się zrobić. zawsze to trochę km wpadnie, porcja ruchu zapewniona, a oszczednosci na benzynie i parkowaniu, że ho hoWiele kilometrów to dzięki temu nie wpadnie
Albo 150 kilometrów, bo by jechał cały dzieńmaly89 pisze:Gorzej jak ktoś ma z domu do miejsca pracy jakieś 150 metrówMa_tika pisze:Dziewczyny, jak macie problem z rowerem, to polecam go wykorzystać jako środek transportu do pracy. jest to trochę upierdliwe, ale da się zrobić. zawsze to trochę km wpadnie, porcja ruchu zapewniona, a oszczednosci na benzynie i parkowaniu, że ho hoWiele kilometrów to dzięki temu nie wpadnie
Pewnie, że nie muszę. Jednak rower daje szansę popracować innym partiom mięśni, dlatego staram się chociaż te 2 razy w tygodniu na niego wsiąść. Chociażby jadąc do sklepu na zakupyMa_tika pisze:no proszę, a ja myślalam, że mam tak skandalicznie blisko - tylko 10 km (jak juz kiedys pisalam, niewielkie to moje miasto...)
ale Ty Maly tyle biegasz, że nie musisz chyba wyrabiac dodatkowych km