Problem ze stopami
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:43:43
- Życiówka w maratonie: 03:25:30
- Kontakt:
Używaj chusteczek higienicznych...
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jeżeli bardziej pięty, to jesteś heel strikerem.
a poważnie, to zauważyłem, że przy tempie 3:30/km i szybszym stopy przestają się brudzić.
a poważnie, to zauważyłem, że przy tempie 3:30/km i szybszym stopy przestają się brudzić.
Go Hard Or Go Home
- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
To jest niegłupie, dzisiaj moja córa wymyśliła że weźmie ze sobą miotłę, bo jak chodzimy boso to ją bolą te kamyki i ona sobie te kamyki zamiecie najpierw :>mariod pisze:Poproś służby oczyszczania miasta,aby puściły przed tobą takie autko z myjką i zmiatarką.Powinno pomóc.
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
A to to przeoczyłem.... O co chodziło z tym niebieganiem skrajem wody???f.lamer pisze:albo po plaży na skraju wody (choć był tu artykuł że nie wolno)
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
-
- Stary Wyga
http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=3&id=5379Lisciasty pisze:A to to przeoczyłem.... O co chodziło z tym niebieganiem skrajem wody???f.lamer pisze:albo po plaży na skraju wody (choć był tu artykuł że nie wolno)
Ale mimo wszystko, podczas takiego treningu, można być narażonym na sporą ilość urazów mechanicznych. Jeśli biegamy po miękkim piasku – nie ma problemu. Problem może się pojawić, gdy biegamy tuż nad wodą, kiedy piasek po nasączeniu wodą ma konsystencję betonu. Czyli biegamy jakby na betonie.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Zawsze możesz trening kończyć truchtem na rękach, jak ręce też będą brudne to nie będzie to głupio wyglądać i nie powinno Cię aż tak irytować.
- RavS
- Wyga
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
To może w skarpetach?
-
- Zaprawiony W Bojach
O to, że jest on bardzo często pochyły w stronę wody, więc biegniesz krzywo: jedna stopa niżej niż druga (a za tym biodra, kompensujące skrzywienie boczne kręgosłupa itd.) oraz obie skrzywione na bok w stawach skokowych - jedna do środka, druga na zewnątrz. Na dłuższą metę to nie za bardzo helou jest No, ale za to spody miałbyś czyste. Mówią też, że przy poprawnej technice brud się stóp nie ima - nie ma kiedy, kontakt z podłożem jest zbyt krótki Ale może dotyczy to tylko Chucka Norrisa?Lisciasty pisze:O co chodziło z tym niebieganiem skrajem wody???
- malvina-pe.pl
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:46:40
- Życiówka w maratonie: 03:55:47
- Kontakt:
Biegaj z półobrotu